Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli'de 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Peki, Kocaeli’de hava nasıl olacak? Yağmur bekleniyor mu? Sıcaklık yükselişe mi geçecek? İşte cevabı…

2 Temmuz 2018 Saat: 03:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.595 kez okunmuştur

Kocaeli'de 5 gün boyunca hava nasıl olacak?
Kocaeli'de 5 gün boyunca hava nasıl olacak?

Kocaelililer sürpriz bir yağmura yakalanmak istemeyen vatandaş hava durumunu merak ediyor. Güneşin yaktığı günlere girilirken, hava bir kapanıp bir açıyor. Güneşli başlayan günlerde yağan yağmurlar vatandaşa sürpriz oluyor. 

Bugün sabah saatlerinde günlük güneşlik ve sıcak olan hava yerini bulutlu bir havaya bıraktı. Hava sıcaklığı 28 derece hissedilirken, akşam saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre ilimizi güneşli günler bekliyor. Sıcaklıkların artacağı bu günlerin sonunda Kocaeli yine yağmura teslim olacak.

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Yeni haftaya başlarken haftanın ilk gününün az bulutlu olacağı gözlemlendi. Gün içerisinde en düşük sıcaklığın 19 derece en yüksek hava sıcaklığı ise 32 derece olması bekleniyor. Çarşamba gününe kadar hava durumunda bir değişiklik beklenmiyor. Çarşamba ve Perşembe günü ise bulutlar kendini daha sık gösterecek. Cuma günü ise Kocaeli yağmura tekrar teslim olacak. Gök gürültülü sağanak yağış beklenirken, en düşük sıcaklık 18 derece, en yüksek sıcaklık ise 31 derece hissedilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑