Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Kocaeli teşkilatının Ankara istişareleri tamamlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler öncesi mevcut belediye başkanları ile görüşüp teşkilatın da görüşlerini aldı. Ankara'daki istişareleri ve ziyaretlerini tamamlayan Kocaeli teşkilatı, döndü

21 Aralık 2023 Saat: 23:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 567 kez okunmuştur

Kocaeli teşkilatının Ankara istişareleri tamamlandı
Kocaeli teşkilatının Ankara istişareleri tamamlandı

31 Mart yerel seçimlerine aylar kala AK Parti'de temayülün ardından aday belirleme süreci iyice hızlandı. Adayların neredeyse netleştiği süreçte açıklanacağı tarih de 27 Aralık olarak belirlendi. 27 Aralık'ta açıklanması beklenen adaylar için heyecan dorukta. Bu tarihten önce mevcut belediye başkanları ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temayülden yüksek oranda çıkan isimleri de göz önünde bulunduruyor. AK Parti'de aday adayları arasından çıkması muhtemel olmayan adaylar da kendi adlarına çalışmaya devam ediyor. Dün, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen isimler, bugün Kocaeli'ye döndü. Erdoğan ile milletvekilleri, MKYK üyeleri, üç kademe il başkanları (il, kadın ve gençlik kolları), büyükşehir dahil olmak üzere tüm belediye başkanları, üç Kademe ilçe başkanları ( ilçe, kadın ve gençlik kolları) görüşerek adayları ve seçim üzerine istişarelerde bulundu.

BÜYÜKAKIN: GENEL MERKEZDEYİZ
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile 31 Mart seçimleri üzerine istişare etmek için teşkilatımızla birlikte genel merkezdeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, şehrimizin ve ülkemizin her köşesine hizmet ve eser sunmaya devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak en küçük bir rehavete, aksaklığa ve eksikliğe izin vermeden zafere ulaşacağız" şeklinde konuştu.

DOKUZLAR: 13'TE 13 YAPACAĞIZ
Körfez İlçe Başkanı Nurettin Okutan, yaptığı açıklamada "31 Mart Yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile istişare etmek üzere Belediye Başkanımız Şener Söğüt ve kademe başkanları olarak Genel Merkezimizdeyiz" diye konuştu. İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar ise "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek olan istişare toplantımızı, AK Parti Genel Merkezimizde heyecanla bekliyoruz. Türkiye Yüzyılında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde İzmit’imizde ve şehrimizde, 13’te 13 hedefimize emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

GENÇ BAŞKANLARI İNAN'I ZİYARET ETTİ
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan ise "Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Akif Ağırman, MKYK Üyemiz Mehmet Ceran, Milletvekillerimiz Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Gençlik Kolları İl Başkanımız Çağatay Çağlayan ve 12 İlçe Gençlik Kolları başkanlarımızla Genel Merkezimizin ikinci katında bir araya geldik" dedi. Çağlayan ayrıca Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyüp Kadir İnan'ı diğer ilçelerin gençlik kolları başkanı ve MKYK Üyesi Mehmet Ceran ile ziyaret etti.

TALUS: İSTİŞARELERİ TAMAMLADIK
AK Parti İl Başkanı Şahin Talus ise "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine yönelik istişarelerimizi şu saat itibariyle tamamladık. Kocaeli heyeti olarak şehrimize dönüyoruz. İlmek ilmek dokuyarak her alanda Türkiye Yüzyılı’na hazır hale getirdiğimiz güzel şehrimizi daha ileriye taşımak, milletimize hizmet yolculuğumuza devam etmek amacıyla çıktığımız bu yolda sürece katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Durmak yok yola devam" diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑