Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kocaeli sahilleri turizm cenneti oluyor

Bakan Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli’ye kazandırdığı sahilleri dolaştı.

25 Ağustos 2013 Saat: 14:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.032 kez okunmuştur

Kocaeli sahilleri turizm cenneti oluyor
Kocaeli sahilleri turizm cenneti oluyor
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Kandıra sahillerini dolaştı. Vatandaşların yaz aylarındaki uğrak yeri Kerpe ve önceki aylarda Kocaeli’nin ikinci mavi bayraklı plajı olan Cebeci’yi inceleyen Bakan Ergün, sahil koridoru boyunca vatandaşlarla sohbet ederek incelemelerde bulundu.
SAHİL KORİDORU BOYUNCA İNCELEME Sahillerdeki inceleme gezisine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün dışında Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Başkan Danışmanı Ömer Polat, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan katıldı. Esnafı ve sahile gelen vatandaşların büyük ilgisiyle karşılanan Bakan Ergün ve beraberindekiler sahil koridoru dolaşarak incelemelerde bulundu. Ergün, Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak’tan sahillerdeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
KOCAELİ’DE TURİZM KENTİ OLUYOR Sahillerdeki çalışmaları çok beğendiğini dile getiren Bakan Ergün, Kandıra sahillerinin güneydeki benzerlerini aratmadığını ifade etti. Ergün, Kocaeli’nin sanayi kenti olma özelliğinin yanında artık bir turizm kenti haline geldiğini kaydederek bu doğrultudaki hizmetlerin Türkiye çapında ilgi çektiğinin altını çizdi. Ergün sahillerdeki kalabalığının, vatandaşların memnuniyetini de ortaya koyduğunu ifade etti.
SAHİL DÜZENLEMELERİ DEVAM EDECEK Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, sahillerdeki çalışmaları titizlikle yürüttüklerini, bu noktalardaki yol ve sahil düzenlemelerinin devam edeceğini aktardı. Sahillerdeki düzenlemeler neticesinde ikinci mavi bayrağı Cebeci Plajı ile aldıklarını söyleyen Başkan Vekili Özak, vatandaşların gönül rahatlığıyla bu sahillere girebildiğini belirtti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑