Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli’nin memuruna en üst limitten zam yapıldı

Bem-Bir-Sen yetkili olduğu belediyelerde Sosyal Denge Sözleşmeleri için belirlenen en yüksek limit olan yüzde 120’yi baz aldı. Ve tüm belediyelerde bu oran üzerinden anlaşma yapıldı. İşte ilçe ilçe yapılan anlaşmalar…

15 Şubat 2022 Saat: 04:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.638 kez okunmuştur

Kocaeli’nin memuruna en üst limitten zam yapıldı
Kocaeli’nin memuruna en üst limitten zam yapıldı

Altıncı Dönem Toplu Sözleşme Hükümleri gereği en üst limit, En yüksek devlet memuru maaşının sabit katsayısı ile çarpımının yüzde 120’sine tekabül eden tavan ücret olarak belirlenmişti. Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi de yetkili olduğu belediyelerde imzalarını yüzde 120 tavan artış üzerinden attı.

DERİNCE’DE BAŞLADI DİLOVASI’NDA BİTTİ
Gücünü ilimizde sosyal denge anlaşmalarında da gösteren Bem-Bir-Sen, Ağustos 2021’de yetkiyi aldıktan sonra önce Derince ile başladığı imzaları son olarak Dilovası’nda ocak ayında anlaşma yaparak tamamladı. Birlik ve beraberliğin gücü Kocaeli’de Sosyal Denge anlaşmalarına da yansıdı.

KANDIRA

49 PERSONEL YAPILANZAMDAN YARARLANDI

Kandıra Belediyesi’nde 49 kişiyi ilgilendiren sosyal denge zammıyla ilgili protokole Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ile Bem Bir-Sen Şube Başkanı Faruk Zihni imza attı. Kandıra’da yine çalışanlar için de yine hükümetin belirlediği yüzde 120 oranında artışın sağlandığı belirtildi.

BAŞİSKELE

137 MEMUR VE SÖZLEŞMELİ MEMUR ZAMDAN YARARLANDI

137 memur ve sözleşmeli memurun görev yaptığı Başiskele Belediyesi’nde sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri sorunsuz tamamlandı. Yetkili Sendika Bem Bir-Sen ile belediye yönetimi arasında yapılan görüşmelerin ardından yüzde 120’lik artış için imzalar atıldı.

ÇAYIROVA

120 ÇALIŞAN YAPILAN ZAMDAN YARARLANDI

Bem Bir Sen Kocaeli Şubesi, Çayırova Belediyesi ile de anlaşmaya vardı ve 120 çalışanı ilgilendiren sözleşme için imzalar atıldı. Çayırova Belediyesi’nde de diğer belediyelerde olduğu gibi anlaşma üst tavan olan yüzde 120 üzerinden gerçekleştirildi.

DARICA

124 MEMUR VE 66 SÖZLEŞMELİ MEMUR ZAMDAN YARARLANDI

Darıca Belediyesi ile Bem Bir-Sen arasında yapılan görüşmelerin ardından ücretlerde hükümetin belirlediği tavan üzerinden yüzde 120 oranında artış yapıldı. Bu artıştan Darıca Belediyesi’nde 124 memur, 66 sözleşmeli olmak üzere toplam 190 kişi yararlandı.

DERİNCE

61 MEMUR VE 13 SÖZLEŞMELİ MEMUR ZAMDAN YARARLANDI

Bem Bir-Sen’in örgütlü olduğu Derince Belediyesi’nde memurların hükümetin toplu sözleşme hükümleri gereği belirlediği tavan üzerinden yüzde 120 oranında artış sağlandı. Sosyal denge artışından Derince Belediyesi’nde 61 memur, 13 sözleşmeli olmak üzere 74 personel yararlandı.

DİLOVASI

TAVAN ARTIŞ ORANINDAN MEMURLARA ZAM YAPILDI

Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesi’nin tarihi sözleşme sürecinde son imzalar Dilovası’nda atıldı. Dilovası Belediyesi ile yapılan görüşmelerde istediğini alan sendika yönetiminin çabaları ile kurumda çalışan memur ve sözleşmeli personel için yine hükümetin belirlediği tavan artış oranı olan yüzde 120 oranında artış sağlandı.

GEBZE

303 ÇALIŞAN PERSONEL ZAMDAN YARARLANDI

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Bem Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni arasında imzalanan sözleşme ile memur ve sözleşmeli personele belirlenen tavan oran üzerinden yüzde 120 oranında sosyal denge artışı sağlandı. Gebze Belediyesi’nde sözleşmeden 303 kişi faydalandı.

GÖLCÜK

139 MEMUR ÇALIŞAN ZAMDAN YARARLANDI

Bem Bir-Sen Kocaeli Şubesi ile Gölcük Belediyesi arasındaki görüşmeler de sorunsuz şekilde tamamlandı. 139 memur çalışanı ilgilendiren sosyal denge anlaşması hükümetin belirlediği en üst tavan tutar üzerinden imzalandı. Çalışanlara yüzde 120 oranında sosyal denge artışı yapıldı.

KARTEPE

ÇALIŞAN MEMURLARA TAVAN ÜZERENDEN ZAM YAPILDI

Kartepe Belediyesi ile Bem Bir-Sen Kocaeli Şubesi’nin Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı ve çalışan memurlar büyük bir kazanım daha elde etti. 2022/2023 yıllarını kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi ile çalışanlara hükümetin belirlediği tavan artış oranı olan yüzde 120 oranında artış sağlandı.

KÖRFEZ

ÇALIŞAN MEMURLARA TAVANDAN ZAM YAPILDI

Körfez Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasındaki memurları ilgilendiren Sosyal Denge Sözleşmesi için yapılan görüşmeler de sorunsuz tamamlandı. 2022-2023 yıllarını kapsayan sözleşme kapsamında Körfez Belediyesinde çalışan memurlara yüzde 120’lik oranda zam yapıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑