Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Genel

Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Hakkari milletvekili oldu

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı ve milletvekili çıkaramadıkları illere atama yapacakları konusu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Kürt kökenli AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Hakkari milletvek

11 Ocak 2016 Saat: 14:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.380 kez okunmuştur

Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Hakkari milletvekili oldu
Kocaeli milletvekili Cemil Yaman, Hakkari milletvekili oldu

AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle seçim döneminde AKP'yi takip eden basın mensuplarını Seka Park Marina Cafe'de ağırladı. Programa; medya ve tanıtımdan sorumlu il başkan yardımcısı Ahmet Berberoğlu, il yönetim kurulu üyeleri ve Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da katıldı. Kahvaltılı programın ardından konuşmasını gerçekleştiren il başkanı Şemsettin Ceyhan, Cemil Yaman'ın Hakkari Milletvekili olduğunu açıkladı.

YAMAN HAKKARİ VEKİLİ OLDU
Ceyhan konuşmasında, "Kendisinin hem belediyecilik geçmişi var hem de kökeni itibariyle daha faydalı olabilir. Bu anlamda Hakkari milletvekili olarak görevlendirilmiştir. Bölgede şartlar zor, konu artık PKK teröründen de öteye geçti. Kendi adımıza ne yapabiliriz konusunda ziyaret yapma düşüncelerimiz var. Böyle planlarımız var. Bir ve beraber olmadan sadece ahkam keserek olacak işler değil. Devlet güvenlik güçleriyle elinden geleni yapıyor. Millet olarak bize düşen onlara sahip çıkmaktır." dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑