CHP Kandıra İlçe Örgütü, 1 Ekim Çarşamba günü Turan Güneş Kültür Merkezi’nde kongresini gerçekleştirecek. İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, tüm partilileri demokrasi şölenine davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kandıra İlçe Başkanlığı, 1 Ekim Çarşamba günü yapılacak kongre için hazırlıklarını tamamladı. İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, kongreye tüm partilileri davet etti.
Kongre Tarihi ve Yeri
Kongre, 1 Ekim 2025 Çarşamba günü saat 10.00 – 17.00 arasında Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Partililerin ve delegelerin yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Yalçıntuğ’dan Katılım Çağrısı
CHP Kandıra İlçe Başkanı Gürcan Yalçıntuğ, yaptığı açıklamada kongrenin bir demokrasi şöleni havasında geçeceğini belirtti. Yalçıntuğ, “Kongremiz partimizin birlik ve beraberliğini güçlendirecek, önümüzdeki süreçte yol haritamızı belirleyecek önemli bir adım olacak. Tüm üyelerimizi ve delegelerimizi kongremize davet ediyoruz” dedi.