Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kocaeli kıpkırmızı oldu! Kentin tamamı çok riskli

Koronavirüse karşı aşılama oranı yüzde 73.02'ye ulaşan ilimizde, hastalık da yayılmaya devam ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasındaki vaka yoğunluğu haritasında kent kırmızıya döndü

18 Ekim 2021 Saat: 08:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.825 kez okunmuştur

Kocaeli kıpkırmızı oldu! Kentin tamamı çok riskli
Kocaeli kıpkırmızı oldu! Kentin tamamı çok riskli

K0caeli'de koronavirüse karşı aşılama oranı yüzde 73.02'ye ulaşırken, hastalık da yayılmaya devam ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasındaki vaka yoğunluğu haritasında kent kırmızıya döndü. Kocaeli'de koronavirüse karşı aşılama çift doz aşısını yaptıranların oranı yüzde 73.02'ye ulaşırken, diğer taraftan vaka sayılarında yaşanan artış da devam ediyor.

Kocaeli’de de vaka sayılarında artış artık korkutan düzeylere ulaşmaya başladı. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan verilerde, geçtiğimiz hafta 100 bin kişide görülen vaka sayısı 239.06’dan 374.86’ya yükseldi. Kocaeli'de haftalık vaka sayısı 7 bin 490 civarında seyrediyor. Kocaeli'nin günlük ortalama vaka sayısı 1070’e yükseliyor.

Sağlık Bakanlığına ait Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasında yer alan verilere göre Kocaeli’nin 12 ilçesinde kırmızı renk ağırlıkta. İzmit, Derince, Başiskele, Gölcük, Karamürsel, Kartepe, Dilovası, Körfez, Darıca, Gebze, Çayırova ve Kandıra’da HES uygulamasında yüksek riskli bölgeler arasında.

İzmit merkezde kırmızı oranı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Derince ilçesinde de kırmızı renk her yeri kaplamış durumda. Dilovası, Darıca, Çayırova ve Gebze’de vakaların ve kırmızı rengin en yoğun olduğu ilçeler arasında. Kandıra’da sahil kesimleri mavi renk olurken merkez ise kırmızı. Köylerinde kırmızı olması gözlerden kaçmıyor. Körfez ilçesinde de merkez oldukça tedirgin edici düzeyde.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑