Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kocaeli, her yönüyle masaya yatırıldı

Ağustos aynın ilk gününde Kocaeli’nin her yönüyle masaya yatırıldığı değerlendirme toplantılarına başkanlık yapan Vali Seddar Yavuz, yapılan çalışmaları gözden geçirerek istişarelerde bulundu

2 Ağustos 2023 Saat: 04:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 533 kez okunmuştur

Kocaeli, her yönüyle masaya yatırıldı
Kocaeli, her yönüyle masaya yatırıldı

Halkın huzur ve güvenliğinin korunması ve sürdürülmesi için her ayın ilk mesai günü Vali Seddar Yavuz başkanlığında düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısında; terör örgütlerinin faaliyetleri, uyuşturucu ile mücadele, düzensiz göç, trafik ve orman yangınlarının önlenmesi konuları ele alınarak, yapılan çalışmalar üzerinden değerlendirmeler yapıldı.

KYK’YA BAĞLI YURTLAR ELE ALINDI, YAPILAN HAZIRLIKLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ
Üniversitelerin açılma tarihleri yaklaşırken ailelerinin emaneti olan öğrencilerimizin barınma ihtiyaçları başta olmak yapılan çalışmaların gözden geçirildiği toplantı Vali Seddar Yavuz Başkanlığında yapıldı.

Deniz Eğitim-Öğretim ve Garnizon Komutanı, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı, Üniversite Rektörleri, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Gençlik ve Spor İl Müdürü ile kurum kuruluş ve Yurt Müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, üniversiteli gençlerimizin barınması için yurt kapasiteleri, yurtların bakımı, temizliği ve varsa eksikliklerinin tamamlanması ile güvenlik tedbirlerinin ele alındığı toplantı sonrası açıklamalarda bulunana Vali Yavuz; “Ailelerinin bizlere emaneti olarak ilimize gelecek evlatlarımızın hiçbir sıkıntı ve sorun yaşamaması adına başladığımız çalışmaları gözden geçirdik, değerlendirme ve istişarelerde bulunduk. İlimizde eğitim görmek üzere gelecek çocuklarımız için var gücümüzle çalışıyoruz. Yurtlarımızda son hazırlıkları tamamlamak üzereyiz. Barınma dahil herhangi bir sorunumuz bulunmamaktadır.” dedi.

AYLIK KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
Günün son toplantısında İlçe Kaymakamları ile bir araya gelen Vali Seddar Yavuz, eğitim ve öğretime hazırlık, güvenlik, sosyal yardımlar ve düzensiz göçle mücadele konularını ele alarak, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑