Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi Valiyi Ziyaret Etti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti genel kurulunda güven tazeleyen Cemal Kaplan, yeni yönetimi ile Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u nezaket ziyaretinde bulundular.

9 Nisan 2021 Saat: 12:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.269 kez okunmuştur

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi Valiyi Ziyaret Etti
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi Valiyi Ziyaret Etti

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Cemal Kaplan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'u ziyaret ederek, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.

Vali Seddar Yavuz, Basınının önemine değinerek yaptığı konuşmalarında; “Basın, tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız ve gazetecilik anlayışı içerisinde hem yerelde hem de uluslararası alanda başarı ile yerine getirmiştir. Bu vesileyle, ilimizde bu onurlu görevi üstlenen ve başarı ile yerine getiren, özellikle pandemi sürecinde gösterdikleri sorumlu yayıncılık ve bize göstermiş oldukları destek nedeniyle tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Yavuz, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kaplan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Hakan Süer, Ergün Ayaz, Uğur Ulusoy, Boran Kayalar, Ünal Cankurt ve Miray Baklacı’ya yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek günün anısına hediye takdiminde bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑