Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli’de sıcaklık, 20 derecenin üzerine çıkacak!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu, 1 hafta boyunca yağış yok ve o günden itibaren hava sıcaklığı 20 derecenin üzerine çıkacak!

10 Nisan 2020 Saat: 01:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.534 kez okunmuştur

Kocaeli’de sıcaklık, 20 derecenin üzerine çıkacak!
Kocaeli’de sıcaklık, 20 derecenin üzerine çıkacak!

Kocaeli’de ilkbahar mevsimine güneşli ve 20 derecenin üzerinde bir havada giren Kocaeli, mart ayının ortalarına doğru soğumuş, yağmur yağışı haftalarca etkili olmuştu. Nisan ayının başlarında da benzer bir durum söz konusuydu! Hava, bir süredir güneşli ancak sıcaklık 12-15 derece aralığında seyrediyordu. Havaların ne zaman tekrar 20 derecenin üzerine çıkacağı merak konusuydu!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, 5 günlük hava tahmin raporunda duyurdu! 14 Nisan Salı günü sıcaklık 21 derece olacak. Orta vadeli tahminlerle birlikte haftalık hava durumunu da duyuran Meteoroloji Müdürlüğü, Kocaeli’de 1 hafta yağış beklentisi olmadığını açıkladı. İşte haftalık hava durumu… Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre Kocaeli’de yarın parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak. Sıcaklık en düşük 5, en yüksek 16 derece seviyesinde seyredecek.

11 Nisan Cumartesi günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 8, en yüksek 18 derece.

12 Nisan Pazar günü hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık en düşük 7, en yüksek 15 derece seviyesinde seyredecek.

13 Nisan Pazartesi günü de hava az bulutlu ve güneşli. Sıcaklık değişmeyecek.

14 Nisan Salı günü hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak, sıcaklık ise 6 derece birden yükselecek. En düşük sıcaklık 7, en yüksek sıcaklık 21 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere bakıldığında ise havanın 15 Nisan Çarşamba ve 16 Nisan Perşembe günü de güneşli olacağı görülüyor. Sıcaklığın ise daha da yükselmesi bekleniyor.

AMA CORONA VAR...

Tabii, havanın 20 derecenin üzerinde bir sıcaklığa sahip olması bu süreçte kısmen sevindirici, kısmen ise can sıkıcı! Koronavirüs salgını nedeniyle evinde kalması gereken Kocaelililer, güneşli havada evde oturmanın sıkıntısını daha çok yaşayacak. Kimileri ise sokağa çıkma yasağı gelmedikçe şu sıralar olduğu gibi kendini dışarı atıp, sosyal izolasyona dikkat etmeyecek! Havaların ısınmasının iyi yanı ise doğalgaz faturalarının azalacak olması!

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑