Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kocaeli’de kurslara 20 bin öğrenciden sadece 1788’i katıldı

Koronavirüs sonrası eğitime ara verilmesinin ardından 11'inci sınıftan 12'inci sınıfa geçen öğrenciler için 20 Temmuz'da başlayan destekleme kursları istenilen sonucu vermedi.

6 Ağustos 2020 Saat: 06:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.821 kez okunmuştur

Kocaeli’de kurslara 20 bin öğrenciden sadece 1788’i katıldı
Kocaeli’de kurslara 20 bin öğrenciden sadece 1788’i katıldı

Koronavirüs nedeniyle 2020-2021 döneminde eğitimin nasıl yapılacağı tartışılırken 13 Mart’ta ara verilen eğitimde derslerinden geri kalan öğrenciler için destekleme kursları açıldı. 11’inci sınıftan 12’inci sınıfa geçen öğrenciler için açılan destekleme kurslarına katılım çok düşük oldu. Öğrenciler kadar, veliler de çocuklarını kalabalık sınıflara göndermekte çekingen davrandı. Okullarda her türlü sağlık önlemi alınırken, veliler ve öğrenciler tedirginliği aşamadı.

MASKE İLE EĞİTİM
İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleme kurslarına katılan öğrenciler arasında virüsün yayılmaması için önlemlerini aldı. Yetkililer, önlemlerin sıkı sıkıya uygulanması için de takip yapılıyor. Öğrenciler okula girişte el dezenfektanı ile ellerini dezenfekte ettikten ve ateşleri ölçüldükten sonra sınıflara alınıyor. İki kişilik sıralarda tek bir öğrenci otururken, öğretmenler ve öğrenciler ders sırasında maske ile derslerini işliyor. Destekleme eğitimleri 31 Ağustos’ta başlaması beklenen okullarda eğitimin nasıl olacağı ile ilgili ciddi ipuçları veriyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑