Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kocaeli’de 19 bin 859 kişi memurluk sınava girecek!

2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim), 6 Kasım Pazar günü yapılacak. Sınava Kocaeli’den 19 bin 859 kişi katılacak.

4 Kasım 2022 Saat: 08:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 695 kez okunmuştur

Kocaeli’de 19 bin 859 kişi memurluk sınava girecek!
Kocaeli’de 19 bin 859 kişi memurluk sınava girecek!

Memur olmak isteyen, kamuda bir iş sahibi olmak için mücadele eden binlerce kişi Pazar günü sınava girecek. Kocaeli’de de memurluk hayali kuran toplam 19 bin 859 kişi, 6 Kasım Pazar günü yapılacak olan sınavda ter dökecek. 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (Ortaöğretim) Pazar günü saat 10.15’de başlayacak. 130 dakika sürecek olan sınav Kocaeli’de 59 binada yapılacak.

Sınava, İzmit-Başiskele- Kartepe-Derince ilçelerinden 7 bin 538 kişi, Gebze-Çayırova-Darıca ilçelerinden 7 bin 405 kişi, Karamürsel’den 539 kişi, Gölcük’ten 2 bin 418 kişi ve Körfez’de ise 1959 kişi girecek.

Adayların sınav binasına alınma işlemi sabah oturumlarında saat 10.00’a kadar devam edecek. Bu saatten sonra gelen hiçbir aday, sınav binasına kesinlikle alınmayacak ve sınav binasının kapısı girişlere kapatılacak.

Adayların sınavın yapılacağı binalara girebilmeleri için yanlarında; aday şifreleri ile internetten kendilerinin edinecekleri, sınavın ilgili oturumuna ait Sınava Giriş Belgesi ve T.C. Nüfus Cüzdanı/ Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı (veya süresi geçerli pasaport/ K.K.T.C Kimlik Belgesi/ Pembe-Mavi Kart/ Geçici Kimlik Belgesi (Fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu)/ T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi tarafından verilen süresi geçerli Uluslararası Koruma Başvuru Sahibi Kimlik Belgesi veya Uluslararası Koruma Statü Sahibi Kimlik Belgesi/ T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi tarafından verilen Geçici Koruma Kimlik Belgesi (Suriye Uyruklular için) / T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi tarafından verilen Uzun Dönem İkamet İzni Belgesi/İnsani İkamet İzni Belgesi (Çin Halk Cumhuriyeti Uyruklu Uygur Türkleri için) bulundurmaları gerektiği hatırlatıldı.

T.C. Nüfus Cüzdanında, T.C. Kimlik Numarası ile fotoğraf bulunmalı ve fotoğrafın üzerinde soğuk damga basılı olmalıdır. T.C. Nüfus Cüzdanı elle veya daktilo ile sonradan doldurulmuş olmamalıdır. Üzerinde adayın güncel bir fotoğrafı ve T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaport kabul edilmeyecektir. Sınava girmek için gerekli belgeler yanında olmayan adaylar kesinlikle sınav binalarına alınmayacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑