Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kocaeli Birincisi Kandıra Karaağaç

Sağlıklı Beslenme, konulu bilgi yarışmasında 7, sınıflar kategorisinde finale kalan Kandıra Karaağaç Köyü İlköğretim okulu, büyük bir başarıya imza atarak, İl birincisi ...

11 Mayıs 2009 Saat: 22:24
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.452 kez okunmuştur

Kocaeli Birincisi Kandıra Karaağaç
Kocaeli Birincisi Kandıra Karaağaç

Sağlıklı Beslenme, konulu bilgi yarışmasında 7, sınıflar kategorisinde finale kalan Kandıra Karaağaç Köyü İlköğretim okulu, büyük bir başarıya imza atarak, İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde 7, sınıflar arasında düzenlenen bilgi yarışmasında Kandıra Karaağaç köyü İlköğretim okulu, Kocaeli birincisi oldu. Kandıra’da bulunan 23 ilköğretim okulunun arasından birinci çıkan Kandıra Karaağaç Köyü İlköğretim Okulu İl genelinde ilçeyi en güzel şekilde temsil etti. Kandıra Karaağaç köyü İlköğretim Okulu’nun bu başarısı ilçede büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu. Halk Eğitim merkezinde yapılan “Sağlıklı Beslenme” konulu bilgi yarışmasında Karaağaç İlköğretim Okulu 140 puanla Kocaeli birincisi oldu. Gölcük Gazi İlköğretim Okulu ikinci, Dilovası Mübeccel Çolakoğlu İlköğretim Okulu üçüncü ve Dilovası Kayapınar İlköğretim Okulu dördüncü oldu.

Karaağaç köyü İlköğretim Okulu öğrencileri Tolgahan Hamarat, Ercan Ural ve Zeynep Özdemir köyünü ve Kandıra’yı Kocaeli’nde birincilik alarak en güzel şekilde temsil etti. Kandıra Milli Eğitim Müdür V. Hayri Kır, Halk Eğitim Müdürü Mete Domaç ve Karaağaç İlköğretim Okul müdürü Hasan Çiftçi’nin yanı sıra müdür yardımcısı Mevlüt Gümüş, Ebru Özgan, Afife Kollu, Abdülaziz Kara, Necdet Büyükkagnıcı, Mete Eren Taşçı, Köy Muhtarı Mehmet Elmacı, Kocaeli Kandıralılar Derneği ve çok sayıda velinin yer aldığı bilgi yarışmasında Karaağaç İlköğretim okulunun birinci gelmesiyle tüm katılımcılar büyük coşku yaşadı. Yarışmada birinci olan Kandıra Karaağaç İlköğretim Okulu öğrencileri birer leptop kazanırken 2. ise dijital fotoğraf makinesi, 3 ve 4 okullara da bisiklet hediye edildi. İzmit Belediye Başkanı Vehbi Yenice tüm yarışan öğrencilere hediye vererek tebrik etti.

 



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑