Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kocaeli Basını Vali Aksoy'u ziyaret etti

Kocaeli Gazeteciler Derneği Başkanı Cemal Kaplan ve Kocaeli Basın Çalışanları ve yöneticilerinden oluşan heyet Kocaeli Eski Valisi Hüseyin Aksoy’u Aydın'da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

18 Ekim 2021 Saat: 07:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 890 kez okunmuştur

Kocaeli Basını Vali Aksoyu ziyaret etti
Kocaeli Basını Vali Aksoy'u ziyaret etti

Kocaeli Gazeteciler Derneği Başkanı Cemal Kaplan ve Kocaeli Basın Çalışanları ve yöneticilerinden oluşan heyet Kocaeli Eski Valisi Hüseyin Aksoy’u Aydın'da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Kocaeli halkı tarafından sevilen Kocaeli Basınında güler yüzlü vali olarak tanınan Hüseyin Aksoy Aydın Valisi olarak Aydınlılara güler yüzlü hizmetini veriyor. Bizde Gölcük Gündem Gazetesi Ailesi olarak Sayın Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

KOCAELİ'YE SELAM

Kocaeli eski Valimiz Aydın Valisi Hüseyin Aksoy "Kocaelili Hemşerilerime ve tüm Basın Mensuplarına çok teşekkür ederim Görev yaptığım zaman içerisinde de mutlu olduğum bir çok güzel oluşumlara hep birlikte imza attık. Sıcak sevgi dolu Kocaeli’ye sevgilerimi, saygılarımı, selamlarımı gönderiyorum. Sizlere de çok teşekkür ediyorum beni burada hatırlayıp ziyarette bulunduğunuz için" diye ifade etti. Kocaeli Gazeteciler Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'la Hatıra Fotoğrafı çektirdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑