Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Klas Hamal ve ekibinden örnek davranış

Yaptığı bağışlarıyla gönüllere dokunan Klas Hamal, bu kez bir günlük yevmiyesini Kandıra Tek Çatı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladı.

21 Şubat 2021 Saat: 23:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.912 kez okunmuştur

Klas Hamal ve ekibinden örnek davranış
Klas Hamal ve ekibinden örnek davranış

25 yıldır hamallık yaparak hayatını kazanan ve her ay bir günlük yevmiyesini hayır kurumlarına bağışlaması ile tanınan Klas Hamal lakaplı Mehmet Ateş, bu kez arkadaşı Yasin Çetinkaya ile birlikte hamallık yaparak kazandıkları yevmiyelerini engelli vatandaşlara destek olmak adına Kandıra Tek Çatı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışladı. 

ÖRNEK DAVRANIŞ 

Dernek Başkanı Erkan Kaya, Mehmet Ateş'in bu bağışının çok anlamlı olduğunu belirterek kendisine ve ekibine teşekkür etti. Kaya yaptığı açıklamada, "Kandıra'mızın Klas Hamalı Mehmet Ateş, ekibiyle birlikte bugünkü yevmiyelerini çalışma arkadaşı Yasin Çetinkaya ile birlikte derneğimize gelerek engelli vatandaşlarımıza destek olabilmek için bir günlük yevmiyelerini derneğimize bağış yaptılar. Klas Hamalımız Mehmet Ateş beye ve ekibine şahsım ve tüm engelli arkadaşlarımız ve dernek yönetimim adına teşekkür ederim. Abimizin bu örnek davranışının tüm vatandaşlarımıza örnek olması dileğiyle kendilerine şükranlarımızı sunarız" dedi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑