Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kırsal mahallelere masa ve sandalye desteği

Büyükşehir, kırsal mahallelerdeki vatandaşların cemiyetlerde kullanması için muhtarlıklara plastik masa, sandalye ve tabure desteği verdi

27 Ocak 2023 Saat: 08:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 880 kez okunmuştur

Kırsal mahallelere masa ve sandalye desteği
Kırsal mahallelere masa ve sandalye desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahalleler başta olmak üzere, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmaları amacıyla muhtarlıkların ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu kapsamda, kırsal mahallelerdeki vatandaşların cemiyetlerde, sosyal ve kültürel etkinliklerde kullanması için muhtarlardan gelen talep üzerine 40 bin sandalye, 24 bin tabure ve 6 bin masa desteği sağlandı.

BÜYÜKŞEHİR MUHTARLARIN YANINDA
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Muhtarlıklar Şube Müdürlüğünce il genelindeki 472 mahalle muhtarlığına her yıl düzenli olarak kırtasiye, büro ve temizlik malzemesi desteği sağlanıyor. Son olarak tüm muhtarlara, mahallelerin sorunlarıyla ilgili taleplerini “Muhtar Aktif Sistemi” üzerinden Büyükşehir’e daha sağlıklı ve hızlı iletebilmeleri için dizüstü bilgisayar veren Büyükşehir, muhtarların ihtiyaçlarını imkanlar çerçevesinde karşılıyor.

MALZEMELER MUHTARLARA TESLİM EDİLDİ
Muhtarların, vatandaşlara daha kaliteli hizmet etmeleri amacıyla talep üzerine kırsal mahalle muhtarlıklarına plastik masa, sandalye ve tabure tedarik edildi. Cemiyetlerde, cenaze, taziye, asker uğurlaması, sosyal ve kültürel etkinliklerde vatandaşların hizmetinde kullanılacak olan 40 bin plastik sandalye, 24 bin tabure ve 6 bin masanın dağıtımı tamamlandı. Malzemeleri teslim alan muhtarlar, desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a ve belediye yetkililerine teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑