Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kılıçdaroğlu ve Akşener’den Hürriyet’e tam destek

İzmit Belediyesi'nin 27 milyonluk araç tanıtımı, toplu açılış ve cami temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti

14 Ağustos 2020 Saat: 01:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.043 kez okunmuştur

Kılıçdaroğlu ve Akşener’den Hürriyet’e tam destek
Kılıçdaroğlu ve Akşener’den Hürriyet’e tam destek

İzmit Belediyesi tarafından alınan 27 milyonluk temizlik araçları alımı, toplu açılış ve Ambarcı Köyü Cami Temel Atma Töreni CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirildi. 31 Mart Yerel seçimlerinin ardından ilk kez CHP ve İYİ Parti Genel Başkanları ortak bir belediye programına katıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in daveti ile Kılıçdaroğlu ve Akşener’in katıldığı programa Kocaeli’den 6 partinin il başkanı da katıldı. Tören alanına ilk Akşener gelirken ardından Kılıçdaroğlu geldi.

CHP VE İYİ PARTİLİLER BOY GÖSTERDİ
Programda 27 milyonluk 71 araç, hayvan ambulansının tanıtımı, Gülümse Kafe, Dost Eller Mağazası, Gıda Bankası, Emine Bulut Parkı, Şehit Ömercan Açıkgöz parkı, çiçek serası açılışı ve Ambarcı Köyü caminin temel atma töreni gerçekleştirildi. Törene Kılıçdaroğlu ve Akşener ile birlikte TBMM Başkanvekili Haydar Akar, KOTO Başkanı Necmi Bulut, CHP Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Ali Özturunç, PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukaş, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkan katıldı.

İL BAŞKANLARINDAN İLGİ
Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen açılışta 6 siyasi partinin il başkanı bir araya geldi. CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, HDP İl Eş Başkanı Mehmet Selim Akbuğa, SP İl Başkanı Zafer Mutlu, DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül katıldı. Davet edilmelerine rağmen DEVA ve EMEP İl Başkanları katılmadı.

DOĞAN DEMİR TERK ETTİ
Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ve İl Başkanı Ömer Faruk Başaran İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından açılışa davet edilen isimler arasındaydı. Başaran, rahatsızlığı nedeniyle törene katılmazken, Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise protokolde Deva Partisi dahil tüm siyasi partilerden sonra kendisine yer verilmesine tepki göstererek alandan ayrıldı.

İZMİT’İN ÖNEMİNİ GÖSTERİYOR
Araçların, açılışı yapılan hizmetlerin tanıtımı yapıldıktan sonra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yaptı. İki genel başkanının bir daveti ile geldiğini belirten Hürriyet, “Haklarını helal etsinler. Onların burada olması bizi onurlandırdı. Genel başkanlarımızın katılımı İzmit’in ne kadar etkili bir yer olduğunu gösteriyor. Onların bu güveni bizim daha çok çalışmamız gerektiğini gösteriyor. Biz makam saltanatı sürmeye gelmedik, halka hizmet etmeye geldik. Makam aracı almak yerine hizmet aracı aldık” dedi. Hürriyet, yaptığı hizmet ettiği tek tek konuklarına anlattı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑