Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kerpe-Kumcağız yolunda köpeklerden geçiş yok

Kandıra’da yol üzerinde bulunan köpekler vatandaşı tedirgin ederken tatil için plajlara giden vatandaşlar, “Turizm alanına bu görüntü yakışmıyor” dedi.

14 Haziran 2021 Saat: 07:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.400 kez okunmuştur

Kerpe-Kumcağız yolunda köpeklerden geçiş yok
Kerpe-Kumcağız yolunda köpeklerden geçiş yok

Kandıra’da bulunan Kerpe ve Kumcağız bağlantı yolundaki köpeklerin o yoldan geçen kişilere saldırması vatandaşları tedirgin ediyor. Vatandaşlar bu sorunun çözülmesi için yetkililerden bir an önce bu sorunun çözülmesini bekliyor.

KERPE VE KUMCAĞIZ ARASINDA

Kandıra’nın önemli iki mavi bayraklı plajı olan Kerpe ve Kumcağız arasında bir köpek barınağının dışında gruplar halinde toplanmış başıboş köpekler vatandaşlara korku salıyor.

PAKET SERVİS HİZMETİ VEREN ESNAF DAHİ

Güzergah üzerinden yürüyüş ve koşu yapanlar, bisiklete binen vatandaşlar artık yolu kullanamadıklarını ifade ediyorlar. Paket servis hizmeti veren esnaf dahi güzergah üzerinden kuryelerin çalışamadığını, köpeklerin motosikletlere saldırdıklarını ifade ediyor. Öte yandan araçlar için de ciddi risk oluşturan köpekler olası bir kazaya sebep verilmesinde de endişe ediliyor.

 “KÖPEKLERDEN KORKMAMIZ KÖPEK DÜŞMANI OLDUĞUMUZ ANLAMINA GELMİYOR”

Tatilciler yetkililere seslenerek; “Köpeklerden korkmamız köpek düşmanı olduğumuz anlamına gelmiyor. Gruplar halinde birbirilerinden cesaret alarak yolu kapatıyor, üzerimize saldırıyorlar."

BU YOLDAN GEÇMEK CESARET İSTİYOR

"Sabah koşu yapan arkadaşlar artık bu yolu kullanmıyor, aynı şekilde bisiklet veya motosiklet ile bu yoldan geçmek cesaret istiyor. Yetkililerin bu sorunu köpeklere da zarar vermeden çözüme kavuşturmasını, uygun şartlarda barınaklarda tutulmasını talep ediyoruz. Turizm alanında bu görüntü yakışmıyor.” İfadelerini kullandılar.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑