Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kent konseyleri İzmit’te buluştu

İlimizdeki kent konseyleri, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol ev sahipliğinde yapılan toplantıda bir araya geldi. Toplantıda, kent için yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

27 Ağustos 2021 Saat: 21:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 801 kez okunmuştur

Kent konseyleri İzmit’te buluştu
Kent konseyleri İzmit’te buluştu

Kocaeli kent konseylerinin ikinci danışma toplantısı, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol'un ev sahipliğinde Ramada Plaza By Wyndham Otel'de gerçekleştirildi. Yaklaşık 2 saat süren toplantıya; Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Kandıra Kent Konseyi Başkanı Erdoğan Günay, Körfez Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Aslı Kuş, Darıca Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Candemir ile diğer kent konseylerinin genel sekreterleri katıldı.

ÇALIŞMALARLA İLGİLİ SUNUM
Her ay bir ilçenin ev sahipliğinde düzenleneceği açıklanan ve ikincisi İzmit'te organize edilen toplantıda, Kocaeli Kent Konseyi'nin ve ilçe kent konseylerinin yaptığı çalışmalar masaya yatırıldı. Organizasyona ev sahipliği yapan Hüseyin Erol, hazırladığı slayt gösterisi ile oluşumun yapısı, projeler ve geride kalan süreçteki çalışmalar hakkında Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz ve ilçe başkanlarına sunum yaptı. Kent gündemindeki konular masaya yatırarak, ilerleyen günlerde yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

HEP BİRLİKTE EL ELE VERECEĞİZ
Verimli bir toplantı olduğunu dile getiren ve ev sahipliği için İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’a teşekkür eden Ali Korkmaz, Kocaeli Kent Konseyi’nin her görüşe açık şekilde tüm ilçeleri desteklemeyi sürdüreceğini belirterek birlik ve beraberliğin bir kez daha altını çizdi. Hüseyin Erol ise, “Bugün burada, bu kent için neler yapabileceğimizi konuştuk ve fikir alışverişinde bulunduk. Sunumumuzdan ve projelerimizden etkilenmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etti. Uyguladığımız projeleri, kendi ilçelerinizde de hayata geçirmek isterseniz, elimizden gelen yardımı yapar ve tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaktan büyük bir keyif alırız. Hep birlikte el ele vererek, daha yaşanılabilir bir Kocaeli için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Sloganımız ‘Yaşanan ve Yaşatan İzmit'tir’ dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑