Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kent Bayramlaşması'nda birlik, beraberlik vurgusu

Kocaeli’de geleneksel hale gelen kent bayramlaşması yoğun katılımla 37. kez düzenlendi.

29 Haziran 2023 Saat: 21:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 769 kez okunmuştur

Kent Bayramlaşmasında birlik, beraberlik vurgusu
Kent Bayramlaşması'nda birlik, beraberlik vurgusu

Kocaeli’de gelenek haline gelmiş olan Kent Bayramlaşmalarının 37.’si bugün saat 14.00’de yoğun katılım ile bürlikte Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

YOĞUN KATILIM
Kent Bayramlaşmasına, Kocaeli Valis Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, geçmiş dönem Milli Savunma Bakanı ve Başbakan yardımcısı Fikri Işıkı Kocaeli Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“MANEVİ DEĞERLERİMİZDİR”
Kent Bayramlaşmasında konuşan Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz şunları söyledi:

“Kent Bayramlaşmamıza hoş heldiniz. 37.sinş gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma progrmaımızda yeniden bir aradayız. Bayramlar bizim manevi değerlerimizdir. İnsanların bütünleştiği, her iklimde 365 gün bayramdır. Biz bayram yaşarken, gönül coğrafyamızda savaş masum canları almaktadır. Huzur ve barış dolu bayramlar yaşamak hepimizin ortak hedefidir. “

“KARDEŞLİK VE BARIŞ”
Bayramlaşma programında açıklamalarda bulunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın:

“Başka şehirlerde olmayan ve başka şehirlere örnek olan bir birlikteliği 37. Kez gerçekleştirmemnin haklı gururunu yaşıyoruz. Bayramlar, küslğkleri bitiren, kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz günlerdir. Bu programlara aksatmadan katılan vadandaşalrımız bu programın gerçek sahibidir. Hepinize teşekkür ediyorum. Kardeşlik ve barış içerisinde bayramlar görmeyi Allah’tan diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“RUHLADI ŞAD OLSUN”
Kent Bayramlaşmasında konuşan Kocaeli Valis Seddar Yavuz:

“Rabbimizin bizleri sağlıklı sıhhatli şekilde yeni bayramlara kavuşturmasını diliyorum. Bayramınızı kutluyorum. 2 bayram bir arada yaşıyoruz bir tanesi mübarek Kurban Bayramı bir tanesi İzmitimizin kurtuluşu. Bu vesileyle ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm kahramanlarınızın ruhları şad olsun.

1 İSTEDİK 2 VERDİLER
İsveç’te yapılan büyük bir ahlaksızlık. Kendi değerleri olduğunda koruyucu bir tavır içerisindeler. Fakat başka değerler olduğunda ırkçı bir tavır içerisindeler. Asrın felakaeti yaşndığında Kocaeli en büyük yardım yapan şehirlerimizin başında helmiştir. Yaklaşık 3 milyar liralık bir yardım oldu. Kimi arasak 1 istesek 2 verdiler 3 verdiler. Hepinizden Allah razı olsun. Bir kez daha Türk milletinin gücünü test ettik.

“RAHMET DİLİYORUM”
Görevlilerimiz orada canla başla çalıştılar. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet diliyorum, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑