Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kefken'de korkutan yangın

Kefken Mahallesinde ISU ekiplerinin eski su deposunda yaptığı çalışmalar esnasında çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

17 Mayıs 2020 Saat: 03:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.780 kez okunmuştur

Kefken'de korkutan yangın
Kefken'de korkutan yangın

Alınan bilgiye göre İSU Genel Müdürlüğü Kandıra Şubesi ekipleri, Kefken Mahallesi'nde bulunan eski su deposunu kaldırmak için çalışma yürüttüğü esnada elektrik kontağından çıkan küçük bir kıvılcım bölgede bulunan çam ağacına sıçradı. Alevlerin bir anda yükselmesi paniğe neden olurken, yangına ilk müdahale Kefken Orman İşletme Şefliği ve Cebeci Gönüllü İtfaye ekiplerinden geldi. Çevre sakinlerini korkutan yangın, kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, yangına anında müdahale eden Kefken Orman İşletme Şefliği ve Cebeci Gönüllü İtfaye ekiplerine teşekkür ederek, "Mahallemizde kötü görüntüye sebep olan eski su deposunu kaldırmak için Isu ekipleri çalışma yaparken talihsiz bir olay yaşadık. Yangına anında müdahale eden ekiplere teşekkür ediyorum. Olay anında hemen yanımıza gelip ilgilenen Kandıra Orman İşletme Şefi Hüseyin Buğra Dege'ye ve mahallemizde yaptığı çalışmalardan ötürü İSU Kandıra Şube Müdürümüz Hakan Kocatürk'e özellikle teşekkürler" mesajını verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑