Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kefken mahalle muhtarı 2. döneme hazırlanıyor

2. döneme hazırlanan Kandıra Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Ekrem, “Mahalle halkının destekleri ile 2. döneme talibim” dedi

20 Mart 2019 Saat: 17:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.436 kez okunmuştur

Kefken mahalle muhtarı 2. döneme hazırlanıyor
Kefken mahalle muhtarı 2. döneme hazırlanıyor

Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Ekrem, “1 dönem muhtarlık yaptığım Kefken’e şimdi tecrübem ve deneyimlerimle geliyorum. Çok emekler verdik, bu emekleri daha da güzel hale getirmek ve hizmetlerimi devam ettirmek için mahalle halkının destekleri ile 2. döneme talibim” dedi.

Ekrem, bugüne kadar 140 bin metrekare parke ve oluk kaldırımı, Yayla Pınarı altyapı ve içme suyu, Gürgen Pınarı ve Yayla Pınarı arası asfalt, Kefken ve mahallelerine doğalgaz verilmesi, Kurtyeri ve Mithatpaşa bağlantı köprüsü, Pazar yeri ve köy konağı yapımı, yürüyüş yolları ve Kapri Mevkii düzenlemesi, Kapri’ye kafeterya balık restoran ve bayrak, Mithat Paşa, hayırsever tarafından yapılan mescide belediyemizin katkısı, 15 Temmuz Şehitler Parkı ve Spor Aletleri, Kovanağzına Çadır Kampı yapımı, Koçin Mahallesi’ne fırın, Koçin Mahallesi’ne cami minaresi ve ham yolların açılması, mahalle aralarına mıcır dökülmesi, Kefken İlköğretim Okulu’na pota sahası, Kefken mahalle mezarlıklarına duvar yapılması, Gürgen Pınarı ve Cebeci arası bağlantı yolu, Kovanağzına yürüyüş yolu yapımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Muhtar Zeynel Ekrem, “Hizmetlerin yapımında emeği geçen Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına, Yol Şube Müdürlüğüne, Fen İşleri Müdürlüğüne, Mezarlıklar Müdürlüğü’ne, İSU Daire Başkanlığına, Büyükşehir ve Kandıra Belediyemizin tüm daire amirlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ekrem’in aza adayları ise şöyle; Alaattin Okan, Ruhi Filiz, Fahri Koç, Enes Buruş, Cemal Şahin, Zeynel Abidin Kesikbaş, Cemal Esen, Musa Özyar, Ali Gödek ve Ali Işık.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑