Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Eğitim

Kefken ilk Kuaförlük kursuna yoğun ilgi

Kandıra Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilk kez Kefken'de açılan Kuaförlük kursuna büyük talebin yanı sıra İlçe Kaymakam Hamza Erkal bu tür kursların Kandıra ve tüm k...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.976 kez okunmuştur

Kefken ilk Kuaförlük kursuna yoğun ilgi
Kefken ilk Kuaförlük kursuna yoğun ilgi

Kandıra Halk Eğitim Merkezi bünyesinde ilk kez Kefken’de açılan Kuaförlük kursuna büyük talebin yanı sıra İlçe Kaymakam Hamza Erkal bu tür kursların Kandıra ve tüm köylerinde açılması için tam destek verdi. 

 

ÜNAL CANKURT

Kandıra Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde İlk kez Kefken’de açılan Kuaförlük kursu Usta Öğretici Elif Güngör öncülüğünde 20 kursiyerle birlikte 4 aydır devam ediyor. 4 aylık çalışmanın ardından kursiyerler saç boyama, fön ve saç kesimini usta öğretici Elif Güngör gözetiminde uygulamalı olarak yapmaya başlandı.

Kandıra halk eğitim Merkez müdürü Mete Domaç; “İlçemizde en çok ihtiyaç duyulan mesleklerden biri olan Kuaförlük kursunu ilk Kefken’de açtık. Kurs açıldığı günden beri büyük ilgi görüyor ve taleplerin artması üzerine yeni bir kurs daha açabiliriz” dedi.

 

Erkal’dan ziyaret

İlçe Kaymakamı Hamza Erkal, İlçemizde en çok ihtiyaç duyulan ve konuşulan Kefken Kuaförlük kursu Usta Öğreticisi Elif Güngör ve 20 kursiyeri bizzat giderek incelemede bulundu. Erkal, Usta Öğretici Güngör ve 20 kursiyeri tek tek tebrik ederek kurs sonunda işyeri açmak isteyenlere de yardımcı olacaklarını belirtti. Bunun yanında Halk Eğitim Müdürü Mete Domaç, başarısından ötürü tebrik ederken Kefken Muhtarı İsmail Buruş’un da bu tür girişimlerde bulunması ve muhtarlık binasını kursiyerler tahsis etmesinden dolayı teşekkür etti.  



Kaynak: www.sanalturizm.net

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑