Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

‘’Kefken halkı 15 yıl önce su istedi bugün doğalgaz kullanıyoruz’’

Kandıra’ya son 15 yılda büyük hizmetler getiren Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kandıra’nın Kefken Mahallesine yapılan hizmetlerin tanıtımını yaptı.

10 Mart 2019 Saat: 13:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.423 kez okunmuştur

‘’Kefken halkı 15 yıl önce su istedi bugün doğalgaz kullanıyoruz’’
‘’Kefken halkı 15 yıl önce su istedi bugün doğalgaz kullanıyoruz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kefken Mahallesine son 5 yıl içinde yapılan yatırımların tanıtımı gerçekleştirdi. Tanıtım programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu” 2004 yılında seçildiğimizde Kandıra köylerinde halkımızın tek isteği vardı, “Başkanım lütfen 1 gün akıp 3 gün akmayan suyumuzu halledin demişti vatandaşımız”. Bugün yaptıklarımıza, yatırımlarımıza bakıyorum da, o gün su isteyen halkımıza doğalgaz getirdiğimiz için çok mutluyum”  ifadelerini kullandı.

YOĞUN KATILIM

Tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Türkiye Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Satılmış, Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, Ak Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnur Bayram, Karaağaç Mahalle Muhtarı Mehmet Elmacı, Ballar Mahalle Muhtarı Yüksel Horos, Akçabeyli Mahalle Muhtarı Savaş Kesikbaş, Sepetçi Mahalle Muhtarı Hayri Çelik, Pınardüzü Mahalle Muhtarı Hasan Kangal, Çamkonak Mahalle Muhtarı Hasan Ekrem, Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, Cebeci Mahalle Muhtarı Gürkan Durmuş, Eğercili Mahalle Muhtarı Bayram Küçükarıcı katıldı

 

“ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Kefken halkının geçmişte yaptıkları talepleri hatırlatarak “ 2004 yılında seçildiğinizde Kandıra köylerinde halkımızın tek isteği vardı, “Başkanım lütfen 1 gün akıp 3 gün akmayan suyumuzu halledin demişti”. Bugün yaptıklarımıza, yatırımlarımıza bakıyorum da, o gün su isteyen halkımıza doğalgaz getirdiğimiz için çok mutluyum. 15 yıl boyunca yaptığımız yatırımlarla Kefken’i Ege ve Akdeniz’deki sahil kasabalarından daha güzel bir hale getirdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“HÜKÜMETİMİZ TERÖRÜ,  BİZ DE KOCAELİ SAHİLLERİ TEMİZLEDİK”

Kocaeli sahillerinde yapılan değişim hakkında bilgiler veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı, “Kandıramıza son 5 yılda yapılan yatırımları konuşuyoruz, ama biz geçmişi çok çabuk unutuyoruz. Bugün Karadeniz sahillerimiz, İzmit körfezimiz bu kadar temizse bunda bizim gayretimiz olduğu kadar güçlü bir hükümetin olması da çok önemlidir. Biz nasıl sahillerimizi denizimizi temizliyorsak, hükümetimiz de ülkemizi kirleten FETÖ, PKK ve PYD gibi terör örgütünden temizledi. Temizlemeye devam ediyor” dedi.

“YATIRIMLARIMIZ KEFKEN’İMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kandıra halkından helallik isteyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Yapılan bu hizmetlerin, yatırımların hepsi siz vatandaşlarımız içindir. Devletimizin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak 15 yıl sizlere hizmet etmekten mutluluk duydum, duymaya da devam edeceğim. Benden yana hakkım varsa helal olsun sizde hakkınızı helal edin ” dedi.

“BAŞKANIMIZ HAYALLERİMİZİN ÖTESİNDE HİZMETLER GETİRDİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kefken’e yapılan yatırımlar programında konuşan Kefken Mahalle Muhtarı Zeynel Abidin Ekrem, “Öncelikle bugüne kadar kapısını çaldığımızda kapısını açan ve isteklerimize her zaman olumlu cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizim 15 yıl önce hayal dahi edemeyeceğiniz hizmetleri bizlerle buluşturdu. Allah ondan razı olsun. Kendi adıma hakkım helal olsun” dedi.

Yatırımlar şöyle;

1- Doğalgaz (26 Km Tamamlanan 10 Km Yapım Aşamasında)

2-​Kefken Mithatpaşa –Kumcağız Bağlantı Köprüsü 3.000.000 TL

3-​Kapalı Pazar Yeri 1.200.000 TL

4-Mahalle Konağı 400.000 TL

5-​Beyoğlu Belediye Kampı Önü Sahil Düzenleme İşi 600.000 TL

6-​Kapri Sahil Düzenleme Ve Çevre Düzenleme İşi 450.000 TL

7-​Hasan Paça Mecsit Ve Park Düzenleme İşi 550.000 Tl (350.000 TL Hayırsever Tarafından Karşılandı)

8-​Gürgen Pınarı Çadırlı Kamp Alanı 200.000 TL

9-​Şehit Oğuz Kır Okulu Basketbol Ve Voleybol Sahası 100.000 TL

10-​Şehit Oğuz Kır Okulu Fen Laboratuvarı Ve Satranç Sınıfı 70.000 TL

11-​Kefken Meydan Düzenleme İşi 100.000 TL

12-​Asfalt, Parke Ve Stabilize Yol Yapım İşi 4.000.000 TL

13-​Kefken Mezarlık Çevre Düzenleme İşi 80.000 TL

14-​Balık Binası Yapım İşi 100.000 TL

15-​Kovanağzı Sahil Düzenleme İşi 300.000 TL

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑