Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kartepe Zirvesi 24-27 Mart’ta

24-27 Mart tarihleri arasında Dirençli Şehirler ve Şehrin Dönüşümü teması ile düzenlenecek olan Kartepe Zirvesinin lansmanı yarın (Salı) yapılacak. 25 ülkeden katılımcının olacağı zirve ile ilgili Başkan Tahir Büyükakın, tüm ayrıntıları paylaşacak.

22 Mart 2022 Saat: 03:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.452 kez okunmuştur

Kartepe Zirvesi 24-27 Mart’ta
Kartepe Zirvesi 24-27 Mart’ta

Pandemi nedeniyle 2020 ve 2021 yılında yapılmayan Kartepe Zirvesi bu yıl “Dirençli Şehirler ve Şehrin Dönüşüm” teması ile perşembe günü saat 14.00’te Green Park Otel’de başlayacak. 25 ülkeden katılımcı ile birlikte gerçekleştirilecek olan zirvede önemli isimler katılacak. Eski Almanya Şansölyesi Gerhard Schröder, UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve çok sayıda davetlinin katılacağı zirvede, kentte yapılacak projeler içinde önemli çalışmalar yürütülecek.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR
Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Kartepe Zirvesi’ne bu yıl UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton, BM İnsan Yerleşimleri Programı İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif, eski Almanya Şansölyesi Gerhard Schröder, Nobel Barış Ödülü Sahibi, Ekonomist, Yunus Merkezi Kurucusu Prof. Muhammed Yunus, Fransa Kalkınma Ajansı Türkiye Direktörü Tanguy Denieul, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Auguste Tano Kouame, JICA Türkiye Başkanı Ikuro Nobuhiro, İslam Kalkınma Bankası Ülke Operasyonları Müdürü Dr. Mohamed Ishtiaq Akbar, Avrupa Yatırım Bankası Ülke Direktörü Umberto del Panta, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, tarihçi İlber Ortaylı, sanatçı Mert Fırat. Alev Alatlı gibi isimler katılacak.

LANSMAN YAPILACAK
24 ülkeden katılımın olacağı Kartepe Zirvesi’nin startı ilk gün Kartepe Green Park Otel’de verildikten sonra 25-26 ve 27 Mart’a Kocaeli Kongre Merkezi’nde devam edecek. Kartepe Zirvesi’nin çağrısı için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yarın saat 11.30’da Maide Restoran’da lansman yapacak. Lansmanda Kartepe Zirvesi ile ilgili tüm ayrıntılar kamuoyu ile paylaşılacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑