Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Karaosmanoğlu: Bu saatten sonra memur olamam

İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne ‘danışman olacak’ iddiaları ile ilgili açıklama yaptı, “Bu saatten sonra memur olamam” dedi.

3 Haziran 2019 Saat: 02:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.690 kez okunmuştur

Karaosmanoğlu: Bu saatten sonra memur olamam
Karaosmanoğlu: Bu saatten sonra memur olamam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Sakarya Büyükşehir Belediyesine danışman olacağı haberi dün gece gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu iddia ise Sakarya kaynaklı medya organlarından dile getirilmişti.

RESMİ OLARAK DEĞİL

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile geçtiğimiz ay görüşen İbrahim Karaosmanoğlu’nun danışman olacağı bilgisi dün sızdı. Bugün ise Karaosmanoğlu’nun danışman olacağı günün en çok konuşulan konusu oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan İbrahim Karaosmanoğlu, resmi bir danışmanlık görevi almayacağının altını çizdi.

BİR AY ÖNCE GÖRÜŞTÜK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile geçtiğimiz ay danışmanlık konusunu görüştük. Ancak ben resmi olarak danışmanlık görevi alamacağımı kendisine söyledim.

ÜCRET ALMADAN

Çünkü artık böyle bir işi yürütmem mümkün değil. Ancak Başkan Ekrem Yüce’ye fahri olarak danışmanlık yapabileceğimi söyledim. Yani herhangi bir ücret almadan, bilgili olduğukuz konularda yardımcı olabiliriz. Ama söylediğim gibi resmi değil, fahri olarak. Emekli maaşım bana yeter.

SABİT OLARAK ÇALIŞAMAM

Ben de artık yoruldum. Devamlı oldak belirli bir görevde sabit olarak çalışamam. Gerek Sakarya Büyükşehir Belediyesine gerekse de başka belediyelere tecrübeli olduğumuz konularda bilgiler aktarırız. Ama bu resmi bir görev olmaz” dedi.

BAŞKA BELEDİYELER DE…

Sakarya Büyükşehir Belediyesi dışında başka belediyelerden kendisine teklif gelip gelmediği noktasındaki sorumuzu yanıtlandıran Karaosmanoğlu, “Tabi muhakkak iletişime geçen belediyeler oluyor. Ancak hepsine aynı şeyi söylüyorum. Çevre konusunda, eğitim konusunda ya da gençlik konusunda yani habgi konuda bilgili ve tecrübeliysek devlet için yardımcı oluruz. Ancak resmi, maaşlı bir çalışan olarak değil. Sadece fahri anlamda böyle bir görev yapabilirim” açıklamasında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑