Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Karadeniz sezona hazır, Marmara müsilaja takıldı

Karadeniz ve Marmara sahillerinde deniz sezonu için Büyükşehir Belediyesi tüm hazırlıklarını yaptı. Karadeniz sahillerinde pazartesi günü itibariyle sezonun açılması bekleniyordu ama hava muhalefeti buna izin vermedi.

17 Haziran 2021 Saat: 06:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.599 kez okunmuştur

Karadeniz sezona hazır, Marmara müsilaja takıldı
Karadeniz sezona hazır, Marmara müsilaja takıldı

Tatil sezonunun açılması ile birlikte Kocaeli’de Karadeniz ve Marmara sahillerinde bulunan plajların hizmete girmesi bekleniyordu. Ancak bu yıl hava muhalefeti ve deniz salyası nedeniyle her iki denizdeki sahillerde deniz sezonu henüz açılmadı. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Daire Başkanlığı, Belde A.Ş ve Antikkapı hizmet verdiği alanlarda tüm hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir’in hizmet alanında olan plajlarda boğulma vakalarının önüne geçmek için hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Su Kazalarını Engelleme Merkezi (KOSKEM) ise 120 kişilik ekip ile sezonun açılmasını bekliyor.

12 NOKTADA HİZMET VERECEK
Karadeniz ve Marmara sahillerinde toplam 12 noktada vatandaşlara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz kıyılarında Cebeci, Kumcağız, Miço Kadınlar Plajı, Kerpe, Sarısu, Seyrek, Bağırganlı, Kovanağzı, Marmara Denizi’nde ise Bayramoğlu, Bayramoğlu Kadınlar Plajı, Darıca ve Karamürsel plajlarında sezon için çalışmalarını tamamladı. Karadeniz sahillerinde hava muhalefeti nedeniyle sezon açılmazken, Marmara’da ise deniz salyası nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü’nün denize girilip girilmeyeceği kararı bekleniyor.

HAVA MUHALEFETİNE TAKILDI
Pazartesi günü itibariyle deniz sezonu açılacak şekilde çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Belde A.Ş ve Antikkapı A.Ş, sahillerde temizlik, şezlong, otopark, WC, yeme ve içme alanlarının tamamını hazırladı. Sahillerde hizmet verecek çalışanların da hazırlandığı yeni sezon hava muhalefetine takıldı. Büyükşehir yetkilileri 25 Haziran ile 1 Temmuz arasında havaların düzelmesi ile sezonun açılmasını beklediklerini söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑