Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Karaaslan’dan teşkilatçılık farkı

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Karaaslan Kandıra’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Karaaslan, özellikle geçmiş dönem yöneticileri ve partinin eski ilçe başkanlarını ziyaret ederek teşkilata

23 Kasım 2018 Saat: 14:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.777 kez okunmuştur

Karaaslan’dan teşkilatçılık farkı
Karaaslan’dan teşkilatçılık farkı

Karaaslan adayların açıklanmasının heyecanla beklendiği bugünlerde adeta saha çalışmalarına başladı. Yakup Karaaslan teşkilatçılık tecrübesinin verdiği deneyimle partiye emek veren isimleri ziyaret etmeyi ihmal etmedi. AK Partinin tüm teşkilatları, bugüne kadar ki başarılarını hep partinin eskilerine verdikleri değere bağlarlar. Karaaslan’ın bu minvalde gerçekleştirdiği ziyaretler özellikle parti tabanından büyük bir takdir topluyor. Ziyaretlerinde rekabetçi bir ayrımcılık gözetmeyen Karaaslan aday adayı olmuş eski yöneticilere bile uğrayıp hâl hatır sorup başarı dilekleri iletiyor.

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Karaaslan, günün ilk ziyaretini Kandıra Belediye Başkanlığı için aday adayı olan isimlerden birisi olan Avukat İrfan Kurt’a gerçekleştirdi. Yakup Karaaslan ardından,  AK Parti Kandıra Eski İlçe Başkanı ve aday adaylarından olan Yunus Özder’i, Ferizli Köyü Muhtarı Yüksel Özkan’ı,  AK Parti Demokrasi Hakem Kurulu Üyesi, Kandıra Eski İlçe Başkanı Erdinç Şentürk’ü, Eski İlçe Başkan Yardımcısı mevcut Aday Adayı Avukat Cemile Açıkgöz Kulaç’ı, Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Kılıç’ı ve Kandıralı esnafı ziyaret etti. Karaaslan’ın ziyaret programlarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑