Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıra'ya yeni okul binası için ihale yapılacak

Depreme karşı dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin yeni binasının inşa edilmesi için harekete geçildi. Söz konusu inşaat için ihaleye çıkılacak.

5 Haziran 2023 Saat: 21:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.262 kez okunmuştur

Kandıraya yeni okul binası için ihale yapılacak
Kandıra'ya yeni okul binası için ihale yapılacak

Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve İzmit Mimar Sinan Anadolu Lisesi ile aynı dönemde yıkılan Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin yeni binası için ihaleye çıkılmamıştı. Diğer 3 okulun binaları için ihaleye çıkılırken Namık Kemal Anadolu Lisesi için ihale yapılmama nedeni olarak okulun bulunduğu zeminin kötü olması belirtilmişti. Bu nedenle diğer okullardan ayrı bir proje ile okul binasının yeniden inşa edilmesine yönelik karar verilmişti.

YENİ BİNA 32 DERSLİKLİ OLACAK
Yıkım sonrası Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin idari ve eğitimci kadrolarıyla öğrencileri, Alikahya Durhasan’da inşa edilen yeni okul binasına taşındı. Geçici süreyle mesleki ve teknik anadolu lisesi binasına taşınan Namık Kemal Anadolu Lisesi’nin yeni okul binası için 22 Haziran Perşembe günü saat 10.00’da Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ihale yapılacak. Yeni okul binasının 32 derslikten oluşacağı ve yeni bina ile birlikte okul çevresinde de düzenlemeye gidileceği açıklandı. 350 günde bitirilmesi hedeflenen yeni okul binası betonarme karkas olarak fore kazık üzerine inşa edilecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑