Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıralılardan Zafer Coşkusu

Türk milletinin şanlı Zafer Bayramı, Kandıralılar tarafından coşkuyla kutlandı.

3 Eylül 2021 Saat: 08:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.417 kez okunmuştur

Kandıralılardan Zafer Coşkusu
Kandıralılardan Zafer Coşkusu

Kandıra Lisesi Mezunları, Biz Kandırayız Platformu Şiir Topluluğu ve Müzik Topluluğu, Milli Mücadele Destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümü nedeniyle bir araya geldi. Bağırganlı Girne Restoran' da kutlanan Zafer Bayramı, Covid-19 pandemisi nedeni ile olabildiğince dikkatli bir düzen içinde fakat coşku ile kutlandı.

YOĞUN KATILIM
Programda Biz Kandırayız Platformu sözcüsü Nurşen- Aygün Aynagöz, İş Bankası Kandıra Şube Müdürü Serkan Geçgen ve eşi Berna Geçgen, Emekli Halk Bankası Şube Müdürlerinden Mehtap Memiş ve eşi Mesut Memiş, emekli bankacılardan Deniz-Levent Açıkgöz, Neslihan- Efe Küçük, sağlık emekçisi ve Türk Müziği sanatçısı Derya Demirel, spikerlik ve sunuculuk yapan Ebru ve Gökay Çetiner, ressam Aytaç Kürekçioğlu, iş insanı Selman Uztürk, iş insanı Nurdan- Bülent Bebek, Aysel Atilla Öztan, Olcay-Zafer Tokdemir, Belgin- Murat Yüksel, Sevinç Gürses, Sevgi Maviş, Kadir Özdemir ve grup kurucu üyeleri Günay Çölmek, Melek- Melih Evircan, Zafer Kayı, Hakan Saltık, Salih Horoz, Şenol Sol ve birçok davetli katılımcılar arasındaydı.

COŞKULU KUTLAMA
Gece boyunca keman ve kabak kemane ile yaşanan müzik ziyafeti ile Türk Halk Müziği Saz Sanatçısı Derya Demirel’in türküleri eşliğinde keyifli dakikalar yaşandı. Ayrıca grup üyelerinden Olcay Tokdemir ve Ebru Turhan Çetiner’in okudukları şiirler gecenin başka güzel sürprizleriydi. 30 Ağustos Zafer Bayramı konuşması sonrası İstanbul sahnelerinde çalışmış ve Cebeci'ye tatile gelmiş Hüseyin Ulusoy'un şarkıları ile coşan grup üyeleri çok keyifli bir akşamı tamamladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑