Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralılar Gıda OSB İçin Kooperatif Kurdu

Kandıra’nın ismini Türkiye ve Dünyaya çok daha fazla duyuracak olan Kandıra Gıda İhtisas OSB projesinde işler etap etap ilerlerken önemli bir adım daha atıldı

18 Aralık 2019 Saat: 09:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.976 kez okunmuştur

Kandıralılar Gıda OSB İçin Kooperatif Kurdu
Kandıralılar Gıda OSB İçin Kooperatif Kurdu

Bilindiği gibi, Kandıra Gıda OSB’nin ikinci alt yapı ve hafriyat ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Çalışmaların büyük hızla ilerlediği proje ile ilgili önemli bir adım daha atıldı. Kandıralılar, Gıda OSB için taşımacılık kooperatifi kurdu.  

BAŞKANDAN TAM DESTEK

Sınırlı Sorumlu Kandıra ve Mahalleleri Karayolları Yük Taşıma Kooperatifi adlı yeni kooperatifin yeni üyeleri, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. OSB projesinden Kandıra’nın daha fazla istifade etmesi gerektiğinin altını çizen kooperatif üyeleri, Başkan Turan’dan da tam destek aldı. Adnan Turan söz konusu ziyaret için sosyal medya hesabından şunları yazdı: 

HEP BİRLİKTE

“Yeni kurulan Gıda Organize Sanayi Bölgesine de hitap edecek olan Sınırlı Sorumlu Kandıra ve Mahalleleri Karayolları Yük Taşıma Kooperatifi yönetim kurulu üyelerini Belediyemizde misafir ettik. Arkadaşlar Kooperatif çalışmaları hakkında bizlere bilgiler aktardılar. Daha yaşanabilir bir Kandıra için hep birlikte gece gündüz çalışıyoruz.”

KURUCU ÜYELER

SS Kandıra ve Mahalleleri Karayolları Yük Taşıma Kooperatifinde; Mustafa Dinç (Hacımazlı Muhtarı), İshak Tanrıkulu (Eski Kurtyeri muhtarı), Savaş Koç (Hafriyatçı), Ramazan Tekinalp (Nakliyatçı), Hamza Biçer (meclis üyesi), Erkan Öztürk (ilçe başkan yardımcısı), Bülent Sapmaz (hafriyatçı), Vedat Aydoğdu (Nakliyatçı), İbrahim Aydeniz (Nakliyatçı) kurucu üye olarak yer alıyor. Kooperatifin geçici başkanlığını Erkan Öztürk, başkan yardımcılığını ise Savaş Koç yapıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑