Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıralılar Anlattı Başkan Yıldızlı Dinledi

CHP Kocaeli, 12 ilçede sürdürdüğü muhtarlık ve esnaf ziyaretleri için bu kez Kandıra bölgesine çıkarma yaptı. Yeni üyelere rozetlerini takan İl Başkanı Yıldızlı ve yönetimi gün boyu esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi

5 Şubat 2021 Saat: 23:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.674 kez okunmuştur

Kandıralılar Anlattı Başkan Yıldızlı Dinledi
Kandıralılar Anlattı Başkan Yıldızlı Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli İl Örgütü, 12 ilçede sürdürdüğü muhtarlık ve esnaf ziyaretlerinin bir yenisini Kandıra’da gerçekleştirdi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, CHP Kandıra İlçe Yönetimi, Kandıra Belediye Meclisi üyeleri Birten Kaya ve Mustafa Türk gün boyu esnaf ve muhtarlarla bir araya gelerek bölge halkının taleplerini dinledi.

İl olarak Kandıra İlçe Örgütü’nde bir araya gelen heyet partiye yeni olan Ahmet Tekin, Didem Oğul, Ümmü Yener, Ahmet Cemal Gürcan, Sinem Alkan, İdris Demir, Gürhan Mert, Hasan Kulak, Münevver Kulak, Yeşim Açıkgöz, İsmail Koçak, Mustafa Kuzu, Rafet Bayram ve Filiz Özkan’a rozetlerini takdim etti. Rozet takdimi sonrasında CHP Kocaeli, Çarşı Mahallesi Muhtarı Ali Çıkrıkçı, Aydınlık Mahallesi Muhtarı İsmail Balaban, Akdurak Mahallesi Muhtarı Cüneyt Özcan ve Orhan Mahallesi Muhtarı Olcay Ersoy’u ziyaret etti. Muhtarların yanı sıra çevredeki esnafları da ziyaret eden CHP’lilere bölge sakinleri büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyerek not alan CHP’liler iletilen konuları belediye meclisine ve kamuoyu gündemine taşıyacaklarını ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑