Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralılar 15'inci Pilav Günü’nde buluştu

Kandıra Lisesi mezunları 15’inci kez düzenlenen Pilav Günü etkinliğinde bir araya geldi.

5 Eylül 2019 Saat: 05:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.337 kez okunmuştur

Kandıralılar 15'inci Pilav Günü’nde buluştu
Kandıralılar 15'inci Pilav Günü’nde buluştu

Şükrü Pistellioğlu Spor Salonunda yapılan etkinliğe Kandıra Lisesi mezunu, ilçenin çok sayıda tanınmış ismi katıldı. Sağlık eski Bakanı M. Kazım Dinç, eşi Nihal Dinç, İzmit eski Belediye Başkanı ve Kocaeli eski Milletvekili Erol Köse, Kandıra eski Belediye Başkanı Turan Sarı, CHP Kocaeli İl Sekreteri Hüseyin Acurman,  Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanları; Av. Abdurrahman Kaymak, SAÜ Öğretim Üyesi Prof.Dr. Akın Akıncı, Ç.Y.D.D. Kandıra Şube Başkanı Ecz. Sevim Deren ilk mezunlardan; Bandırma’dan gelen Fethi Duru ve Fuat Akcan, İstanbul’dan gelen emekli Cumhuriyet Savcısı Özkan Koç, Mustafa Tugay, Mehmet Sezen, Yaşar Gürsel, Deniz ve Sabahat Ulutaş, İgsaş Liman Müdürü Özkan Uygur, Kandıraspor Teknik Direktörü Samet Kürekçioğlu ve çok sayıda mezun katıldı.

KEYİFLİ DİNLETİLER

Kandıra Lisesi 15. Pilav Günü, keman ve gitar sanatçıları; Özge-Onur Aysu’nun açılışta seslendirdikleri şarkılarla başladı. Salonda Resim Sanatçısı Aytaş Kürekçioğlu ve resimleri ile Hatice Kılınç da etkinliğe katkıda bulundu. Engin-Şahin Ecevit’in hocalık yaptığı Biz Kandırayız Türk Müziği Korosu da etkinlikte yer aldı. Koro üyeleri Melike-Yalçın Akkan, Çiğdem-Tarık Kardeş, Deniz-Levent Açıkgöz, Bircan-Fikri Ertaş, Melek Karagöz, Nurdan-Bülent Bebek, Günay Çölmek, Levent Özdil, İbrahim Alkan, Süleyman Gökdemir, Mesut Memiş ve eşi Halk Bankası Gölcük Şube Müdürü Mehtap Memiş toplantının açılışında İstiklal Marşı ve iki şarkıyı seslendirdi. Kandıra Lisesinin eski öğretmenleri: İpek Sümer, Nihal Dinç, Sezai Terzi ve eşi, Mustafa Med ve Feride-Bekir Taşçı da toplantıya katıldı.

KATKI VERENLERE TEŞEKKÜR

Kandıra Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Aygün Aynagöz, mezunlar gününe katkıda bulunan Çenesuyu’ndan Naim Alkan, Demet Çiçekçilik, Murat Yüksel ve Kandıra Belediyesine, Kandıra Lisesi Mezunlar Derneği olarak teşekkürlerini iletti. Bandırma’dan gelen mezunlardan Fethi Duru’nun konuşması da çok beğenildi. 15’inci kez gerçekleşen Kandıra Lisesi Mezunlar Günü pilav ikramı ve Belediye karşısındaki Atatürk Anıtı önünde birlikte fotoğraf çekimi ile sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑