Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralıdan koronavirüs selamı!

Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Beylerbeyi köyü sakinleri, koronavirüs nedeniyle selamlaşma şeklini değiştirdi. İşte Beylerbeyi köyü koronavirüs selamı…

15 Mart 2020 Saat: 16:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.181 kez okunmuştur

Kandıralıdan koronavirüs selamı!
Kandıralıdan koronavirüs selamı!

Çin’den tüm dünyaya yayılan ve sonunda Türkiye’ye de ulaşan koronavirüs, vatandaşları tedirgin ederken, ülkemizde bir dizi tedbir alındı. Okulların, kursların tatil edildiği, vatandaşlara virüsten korunması için tokalaşmaması ve temizlik önerilerinin yapıldığı ülkemizde, sosyal medyada da ilginç videolar dolaşmaya başladı.

Yeni koronavirüsün hava yolu ve yakın temasla kolayca bulaşabildiğinin ortaya çıkmasıyla Asya kökenli vatandaşlar, riski en aza indiren yeni selamlaşma tarzları geliştirmişti. Bunlardan biri de ayak ile tokalaşma idi.

Yeni koronavirüsün hava yolu ve yakın temasla kolayca bulaşabildiğinin ortaya çıkmasıyla Asya kökenli insanlar riski en aza indiren yeni selamlaşma tarzları geliştirdi. Ve Türkiye’de Kocaeli’nin Kandıra ilçesi Beylerbeyi köyünde vatandaşlar da bu selamlaşma tarzına uydu! Mizahi olarak hazırlandığı düşünülen videoda iki köy sakini, kahvehanede ayaklarıyla tokalaşırken görüldü. Yapılan paylaşımın üzerinde “Beylerbeyi köyü, koronavirüs selamı” ifadesi yer aldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑