Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı Üreticiden Başkan Turan'a Teşekkür

Yerli üreticilerin mahsullerini satın alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a üreticiler teşekkür etti.

25 Nisan 2020 Saat: 19:18
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.372 kez okunmuştur

Kandıralı Üreticiden Başkan Turan'a Teşekkür
Kandıralı Üreticiden Başkan Turan'a Teşekkür

Koranavirüs salgınına karşı verilen mücadelede Kandıra Belediyesi üreticinin mahsüllerini satın alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırırken, yerli üreticiler Belediye Başkanı Adnan Turan'a bu desteklerinden ötürü teşekkür ettiler. Karlı Mahallesi Çorallar köyünden Yusuf ve Faruk Akbaş kardeşler, bahçelerinde yetiştirdikleri karnabahar ve lahanaları dağıtım yapılmak üzere belediye yetkililerine teslim ederken, üreticiye verilen destekten ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler. 

MAHSÜLLERİNİ TESLİM ETTİLER

Üreticilerin her zaman yanında olan ve süreci titizlikle takip eden Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin yaptığı açıklamada, "Kandıra Belediye Başkanımız Sayın Adnan Turan beyin üreticiyi korumak, ihtiyaç sahibi tüketiciye destek olmak amacıyla çıktığı bu yolda ilçemiz Karlı Mahallesindeki üreticilerimiz Yusuf ve Faruk Akbaş kardeşlerin yetiştirdiği karnabahar ve lahanaları dağıtım yapılacak olan belediyemize ait Namazgâh Sosyal Tesislerine teslimini gerçekleştirdik. Belediye başkanımıza üreticiye vermiş olduğu değerden ve koruma isteğinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Koranavirüs salgını dolasıyla sebze, süt ve süt ürünleri yumurta gibi ilçemizde yetişen bu ürünlerin bu zamanda bir kez daha ÖNEMİ artmıştır. Bağışıklık sistemini güçlendiren ürünlerin tedarikçisi  olacağımızı kendisine belirtmiş bulunmaktayız. İlçemizde tüm üreticilerimiz öngörülen hijyen kurallarına uyarak ellerinden gelenin fazlası yaparak üretmeye devam etmektedir. Ülkemizde üretimin ne kadar önemli olduğu anlaşılmış olup ve bu kapsamda tarımla uğraşan çiftçilerimize yönelik bağlı bulundukları muhtarlıklarda yasak kapsamından muaf tutulması bizleri ayrıca mutlu etmiştir" ifadelerini kullandı. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑