Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıralı simitçi Erkan Ayhan, bu kez Yemen için çalıştı

Başlattığı kampanyalarda topladığı giysi, ayakkabı ve benzeri malzemeler ile gönüllere dokunan simitçi Erkan Ayhan, bu defa 2 günlük kazancını Yemen’e gönderdi.

10 Aralık 2018 Saat: 10:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.266 kez okunmuştur

Kandıralı simitçi Erkan Ayhan, bu kez Yemen için çalıştı
Kandıralı simitçi Erkan Ayhan, bu kez Yemen için çalıştı

Kocaeli’de 16 yıldan bu yana simit satarak geçimini sağlayan ve son birkaç yıldır düzenlediği  kampanyalar ile adından sıkça söz ettiren Kandıralı simitçi Erkan Ayhan, 4 yıldan bu yana iç savaşın sürmesi nedeniyle kıtlık yaşanan Yemen için yapılan yardım çağrısına sessiz kalmadı. Suriyeli yetimler ile Türkmen Dağı yetimlerine bir hafta önce ayakkabı ve kıyafet ulaştırarak  Kocaeli’ne dönen Erkan Ayhan, simit tepsisini alarak hemen sokağa çıktı. 2 günde kazandığı 126 lirayı Yemen’e yardım için açılan banka hesabına yatırdı

KAYITSIZ KALAMADIM

Başının üstünde taşıdığı simitlerini satarak Suriye’den Yemen’e, SMA hastalarından Mehmetçik Vakfı'na kadar birçok kurum ve kişiye destek olan Ayhan, Yemen’de  insanların çok zor koşullarda yaşadığını ifade ederek, “Keşke savaşlar hiç olmasa, ama oluyor. İnsanlar, orada kıtlıktan ölüyor. Ben ülkemizde başlatılan kampanyaya kayıtsız kalamadım. 2 günlük kazancımı oradaki insanlara yolladım. Daha önce de yollamıştım. Bütün vatandaşlarımızı Yemen için açılan yardım hesabına   yardımda bulunmaya davet ediyorum. Herkes 1 günlük kazancını bağışlarsa binlerce insanın ihtiyacına derman olacaktır” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑