Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kandıralı reklam yıldızı; Yiğit Alp Karadayı

Kandıralı Yiğit Alp Karadayı, 10 yaşında olmasına rağmen reklam ve filmlerde sık sık boy göstererek büyük başarılara imza atıyor.

3 Ekim 2013 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.737 kez okunmuştur

Kandıralı reklam yıldızı; Yiğit Alp Karadayı
Kandıralı reklam yıldızı; Yiğit Alp Karadayı
Kandıra Beylerbeyi Köyü’nden merhum Hasan-Fikriye Büyükbayrak’ın torunu olan Yiğit Alp Karadayı, büyük başarılara imza attı. Ailesiyle İstanbul’da yaşayan Yiğit Alp, Tuzla Çağrıbey Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi. 1 yıl önce ajansa kayıt olarak tiyatro eğitimi alan Yiğit Alp, bugüne kadar 9 reklam ve filmde yer aldı. İnşaat firma reklamı, Vodafone, Türkcell reklamı, Gaziantep tanıtım reklamı, Keskinoğlu yumurta reklamı, Pınar ayran reklamı, Eti Petito reklamı ve henüz gösterime girmeyen filmlerde rol alan Yiğit Alp, Kandıra’nın gururu oldu.
BEĞENEREK İZLİYOR Annesi Fatoş Karadayı; “Oğluma sık sık sinema, dizi ve reklam teklifleri geliyor. Eğitiminden dolayı her teklifi değerlendiremiyoruz. Daha çok reklam filmlerine önem veriyoruz. İleri ki yıllar için dizi ve sinema gibi teklifleri de değerlendirmeyi düşünüyoruz. Oğlum Yiğit Alp’in reklam filmleri Türkiye’de beğenilerek izleniyor. İnşallah eğitimini tamamlamasıyla büyük sinema ve dizilerde yer alarak Türkiye’nin yıldızı olmasını umut ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑