Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıralı Öğrencilerin Satranç Mücadelesi

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İlköğretim Okulları öğrencileri arasında düzenlediği Satranç Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu. Öğrenciler performanslar...

11 Mayıs 2009 Saat: 20:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.824 kez okunmuştur

Kandıralı Öğrencilerin Satranç Mücadelesi
Kandıralı Öğrencilerin Satranç Mücadelesi

Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün İlköğretim Okulları öğrencileri arasında düzenlediği Satranç Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oldu. Öğrenciler performanslarıyla dikkat çekti. Kandıra Öğretmen Evi çekişmeli bir etkinliğe sahne oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlköğretim Okulları arasında düzenlenen satranç turnuvası 36 minikler 38 Yıldızlar kategorisinde toplam 74 öğrenci 23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde Satranç turnuvasında finale için yarıştılar. Minikler Kategorisinde 1.2.3.4 ve 5. Yıldızlar Kategorisinde 6,7 ve 8. sınıfları 4’erli grup içinde yarıştı. Grup içinde en yüksek puanı alan öğrenci bir üst tura yükseldikten sonra her grubun birincileri birbirleriyle eleme usulü maç yaptı.

Kandıra Öğretmenler evinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Etkinlikleri çerçevesinde Santranç Belgesi bulunan 6 öğretmen hakemlik yaptı. Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O Rüştü Köse, Akçakoca İ.Ö.O Yusuf Gökgöz, Kefken İ.Ö.O İsmail Çolak, A.K.V Bağırganlı İ.Ö.O Göker Ceylan, Kandıra Anadolu Lisesi Yusuf Battal ve Kandıra Metem Lisesi Salih Koç, turnuvada hakemlik yaptı.  



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑