Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Eğitim

Kandıralı Öğrenciler Uluslararası Yarışmadan Dört Madalya ile Döndü

26 Ülke 119 okulun katıldığı TAŞFED Liseler arası yarışmaya Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri büyük başarı elde etti.

1 Ocak 2020 Saat: 10:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.454 kez okunmuştur

Kandıralı Öğrenciler Uluslararası Yarışmadan Dört Madalya ile Döndü
Kandıralı Öğrenciler Uluslararası Yarışmadan Dört Madalya ile Döndü

Bu yıl 17’cisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Festivalinde, Yılın En İyi Aşçı Balık Dalında “ALTIN” Ana Yemek Dalında “GÜMÜŞ” Makarna Dalında "BROZ" madalya kazanan Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri büyük başarı elde etti.

25-28 Aralık 2019 tarihlerinde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) tarafından bu yıl 17.si organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, İstanbul, Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde yapıldı.

Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyon 16 yıldır aralıksız düzenleniyor. 26 Ülke 119 okulun katıldığı TAŞFED Liseler arası yarışmaya Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek bölümü öğrencileri büyük başarı elde etti. 

Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunda büyük adımlar atılmasını sağlayan festivalin gastronomi liseleri kategorisinde Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Yiyecek İçecek bölümü öğrencileri 1 altın, 1 gümüş ve 2 adet bronz madalya elde etti. 

Kandıra Namazgah Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programda Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan; Aşçı Balık Dalında Altın Madalya kazanan Enes Öztürk, Ana Yemek Dalında Gümüş Madalya kazanan Şakir Öncü, Makarna Dalında Bronz Madalya kazanan Kadir Yelman, Yöresel Ana Yemek Dalında Bronz Madalya kazanan Tuğçe Özay ve Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Atış'ı tebrik ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑