Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve beraberindeki muhtarlar hayırlı olsun ziyareti.

10 Nisan 2019 Saat: 16:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.860 kez okunmuştur

Kandıralı Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti
Kandıralı Muhtarlardan Hayırlı Olsun Ziyareti

Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve Yönetimi makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Kandıra'da 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Kandıra merkez ve köy muhtarlıklarına seçilen muhtarlar, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış 80 mahalle muhtarı ile beraber Kandıra Belediye Başkanlığı'na seçilen Adnan Turan’ı makamı almayınca Belediye Meclis salonunda  ziyaret etti.

Muhtarların bağlı bulunduğu belediyelerin birer halk temsilcileri olduğunu ifade eden Başkan Adnan Turan, “Mahallelerinin sözcüsü, temsilcisi, ortak aklı ve vicdanı olarak gördüğümüz muhtarlarımızla her fırsatta birlikte olacağız. Karşılıklı uyum içinde çalışacağımız yeni bir döneme girdik. Bu dönemde birbirimize destek vererek halkımıza hizmetkâr olacağız.” diye konuştu. Başkan Turan, ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve beraberindeki muhtarlar yeni seçilen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hayırlı olsun ziyaretlerinin ardından çiçek takdim ettiler. Ziyaretlerinin sonunda Belediye binası önünde hatıra fotoğrafı çekildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑