Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı muhtarlardan Büyükakın'a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

12 Şubat 2020 Saat: 08:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.879 kez okunmuştur

Kandıralı muhtarlardan Büyükakın'a ziyaret
Kandıralı muhtarlardan Büyükakın'a ziyaret

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Musa Yener ve beraberindeki heyetleri makamında konuk etti. “Kocaeli için var gücümüzle çalışıyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Ülke ve millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeyi büyük bir kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu konuda sivil toplum kuruluşlarının her zamanki gibi en önde olması da bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde gerçekleştirdikleri yatırımlar hakkında da konuklarına bilgi veren Başkan Büyükakın, “Son günlerde art arda yaşanan felaketlerin milletimizi derinden yaralasa da hep birlikte el ele vererek yaralarımızı sarıyoruz, saracağız” diyerek şunları kaydetti: “Hepimizin acısı ortak, yüreği tektir. Rabbim ülkemizi her türlü afetten ve felaketten korusun. Bizler daha çok kenetleniyoruz. Ülkemizin üst üste büyük acılar yaşadığı bu zor günleri yine geçmişte olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden geleceğiz. Sivil toplum kuruluşlarımızın bu anlayışa sunduğu derin katkılardan dolayı da bir kez daha tebriklerimi sunuyorum.”

“Büyükşehir Belediyesinin köylerdeki gözü kulağı, eli kolu olan muhtarlarla birlikte milletimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuşan Başkan Büyükakın, “Muhtarlarımızdan gelen talep ve önerileri hızlı bir şekilde planlayacağız. Her daim daha iyisini yapmak için çalışacağız. Muhtarlarımızın desteğine çok önem veriyoruz. Birlikte çok iş yapacağız. Kandıra ilçemizin altyapı ve üst yapısına dönük atılacak her adımı muhtarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kaydetti. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑