Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Eğitim

Kandıralı lise öğrencileri KOÜ’yü gezdi

Kocaeli Üniversitesi’nde Kocaeli’nde üniversiteye geçiş sınavına hazırlık yapan lise öğrencileri için tanıtım programı düzenlendi.

6 Aralık 2023 Saat: 00:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 747 kez okunmuştur

Kandıralı lise öğrencileri KOÜ’yü gezdi
Kandıralı lise öğrencileri KOÜ’yü gezdi

Kocaeli Üniversitesi liselerde eğitim gören ve üniversiteye geçiş sınavına hazırlanan öğrenciler için Kocaeli Üniversitesi Kurumsal İletişim Ofisi koordinasyonunda Aday Öğrenci Tanıtım Günleri programı düzenledi.

4 – 8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan tanıtım günlerinde ilk gün tamamlanırken Kocaeli’de bulunan birçok liseden öğrenciler Kocaeli Üniversitesi’ne gelerek danışman hocalar eşliğinde merak ettikleri fakülteleri gezdi. Aynı zamanda fakülteleri gezerken üniversite hayatını yakından tanıma, merak ettikleri soruları yanıtlama ve hedef belirleme fırsatı yakaladı.

İMAM HATİP LİSELERİ KATILDI

İlk günde; Başiskele Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Yunus Emre Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gölcük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kandıra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kartepe Anadolu İmam Hatip Lisesi, Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve sorumlu öğretmenlerinin katılım gösterdiği etkinlik ilk olarak Prof Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gösterime sunulan Üniversite tanıtım filmi ile başladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑