Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıralı Başkanlardan Tutuş’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’a Kandıralı Başkanlardan hayırlı olsun ziyareti

22 Haziran 2023 Saat: 13:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 936 kez okunmuştur

Kandıralı Başkanlardan Tutuş’a hayırlı olsun ziyareti
Kandıralı Başkanlardan Tutuş’a hayırlı olsun ziyareti

İzmit-Kandıra Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (İZKANDER) Başkanı Ömer Özkan ve yöneticiler, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’u ziyaret etti. Yoğun katılımın olduğu ziyaret programında Özkan ve yönetimine Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Adnan Kaçar, Kocaeli Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı İsmail Şalgam, Kocaeli Tuhafiyeciler Konfeksiyon İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Eken, Kocaeli Pastacılar Börekçiler ve Tatlıcılar Esnaf Odası Başkanı Fatih Aysel, AK Parti Kandıra Meclis Üyemiz Hayri Çelik, de eşlik etti.

ÖNEMLİ BİR DEĞER
Gerçekleşen ziyaret programında konuşan Dernek Başkan Ömer Özkan, “Bölgemiz için önemli bir değer olarak gördüğümüz Muharrem Tutuş ’un AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’na atanmasının ardından fırsat bulamadık, malum seçim sürecine girildi. Hayırlı olsun ziyaretimizi gerçekleştiremedik. Bu anlamda bugün, yönetim kurulumuz ile birlikte Muharrem Tutuş kardeşimize hem hayırlı olsun hem de görevinde başarı dileklerimizi ilettik.

GURUR KAYNAĞI OLDU
AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevine gelmesi, görevinde başarılı olması, bizlerin ayrıca gurur kaynağı olmuştur. Samimiyeti ile kısa sürede tüm İzmit’i kucaklamayı başardı. Her kesimden vatandaşımızın sevgisini kazandı. Bizler her zaman bölgede vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Sokakta konuşulanlara bakıldığında Muharrem Tutuş’un bölgemizin umut vadeden önemli bir aktörü olduğunu görüyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑