Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıralı Barış Hoca Bu kez tüm illerin telefon kodlarını yazdı

Türkiye onu Getir reklamlarındaki harika performansıyla tanıdı. İzmit’te görev yapan Kandıralı Matematik öğretmeni Barış Gökdemir yeni performansıyla hepinizi bir kez daha şaşırtacak

11 Şubat 2022 Saat: 02:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.518 kez okunmuştur

Kandıralı Barış Hoca Bu kez tüm illerin telefon kodlarını yazdı
Kandıralı Barış Hoca Bu kez tüm illerin telefon kodlarını yazdı

Kandıra Antaplı köyünde doğan, İzmit Tavşantepe Mahallesinde büyüyen, İzmit İmam Hatip Lisesi mezunu olan Barış Gökdemir, 24 yıllık matematik öğretmeni. Son 11 yıldır mezun olduğu okulda öğretmenlik yapan Barış Hoca rakamlara olan düşkünlüğü ve hafızasının kuvvetli oluşuyla hayli dikkat çekiyor.

Barış Hoca geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin tüm şehirlerini plaka sırasına göre ve tek nefeste saymış, hocanın videoları sosyal medya hesaplarında sıkça paylaşılmıştı. Barış Hoca aynı performansını geçen ay Getir reklamlarında sergiledi ve İbrahim Büyükak ile oynadığı o reklamla adeta fenomen oldu.

Sivil toplum kuruluşlarına, kent protokolüne konuk oldu, gazeteler haberlerini yaptı, insanlar onunla fotoğraf çektirmeye başladı. Ancak Barış hoca vites artırmaya devam etti. Gökdemir şimdi de illerimizin tüm telefon kodlarını sıraladı. Ancak bu kez tek nefeste değil.

Yine okulunda çekilen video ile önce tahtaya bir Türkiye haritası çizen Barış Hoca, hem telefon kodlarının nasıl belirlendiğini anlattı hem de tüm illerin telefon kodlarını illerin haritadaki yerine tek tek yazarak izleyenleri bir kez daha şaşırttı. Bakalım Barış Hoca’nın bundan sonraki hedefi ve rakamları neler olacak?

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑