Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Kandıralı Amir Ateş’ten müzik ziyafeti

Kandıra ilçe Müftülüğü ve Kandıra Musik

7 Mayıs 2012 Saat: 00:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.691 kez okunmuştur

Kandıralı Amir Ateş’ten müzik ziyafeti
Kandıralı Amir Ateş’ten müzik ziyafeti
Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği Başkanı Rüştü Uygur tarafından yapılan, Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen gece Itri hakkında yapılan açılış konuşmasıyla başlarken, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Tuğçe Ocaklar tarafından seslendirilen ‘’Tu-ti mucizeyi guyem ve mail oldum ‘’ isimli solo eserlerle devam etti. Kandıra Musiki ve Tiyatro Derneği ilahi korosu tarafından ‘’ Salat-ı Ummiye, Ey Allah’ım Beni Ayırma, Kabe’nin yolları, Yunus, yaşıyorsan gel şükret, Dağlar ile taşlar ile, Ömrüm bitirmiş, Güzel Aşık isimli ilahiler seslendirildi.
KATILIM YOĞUNDU Dinleyenlerine hem müzik ziyafeti çeken hem de manevi bir atmosfer yaşatan geceye, Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sanat Danışmanı Kandıralı Bestekar Amir Ateş, sanatçılar Tuğçe Ocaklar, Recep Ergül, il genel meclis üyeleri A. Haluk Şen, Recep Şenol, belediye meclis üyeleri Erkan İşler, Erdoğan Günay, Kandıra eski belediye başkanı İsmail Genç, Ali Kahraman, Abdullah Köktürk, Kocaeli Kandıralılar Derneği yöneticileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldılar.
BİRBİRİNDEN GÜZEL ESERLER Ünlü bestekar Amir Ateş’in eserlerinin seslendirildiği unutulmaz gecede, Itri tarafından yazılan ve Amir Ateş tarafından bestelenen ‘’Sakın Terk-i Edepten ‘’ isimli eserin yazılış hikayesi ilçe müftüsü Burhan Bilgin tarafından anlatıldı. Amir Ateş’e ait eserlerden ‘’Bir kızıl goncaya benzer, Eylül akşamları, Ben seni unutmak için sevmedim‘’ isimli eserler solo olarak yine ses sanatçısı Tuğçe Ocaklar tarafından seslendirildi. Musiki Gecesi Kandıra Kaymakamı Hamza Erkal, Bestekar Amir Ateş, İlçe Müftüsü Burhan Bilgin ve Tuğçe Ocaklar ve Rüştü Uygur tarafından ‘’ Bir Başkadır Benim Memleketim’’ isimli parçanın söylenmesiyle sona erdi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑