Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Kandıra'daki 46 işyeri ihaleye çıkıyor

Kandıra Belediyesi; Cebeci, Bağırganlı, Kerpe ve Kumcağız sahillerindeki işyerleri ile çay bahçelerini kiralamak için ihaleye çıkıyor

9 Nisan 2022 Saat: 01:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.180 kez okunmuştur

Kandıradaki 46 işyeri ihaleye çıkıyor
Kandıra'daki 46 işyeri ihaleye çıkıyor

Kandıra Belediyesi, Cebeci ve Bağırganlı Sahillerinde bulunan dükkanları kiralamak için ihaleye çıkıyor. Cebeci ve Bağırganlı Sahilinde yer alan hediyelik eşya dükkanların bulunduğu işyerleri 3 yıllığına kiraya çıkarılacak. İhaleye çıkarılacak olan dükkanların sezonluk (4 ay) üzerinden kiraya verilecek. Kiralanacak dükkanların muhammen bedelleri 3 bin TL’den 7 bin 200 TL arasında değişiyor.

ÇAY BAHÇELERİ DE KİRALANACAK
Kandıra Belediyesi ayrıca Cebeci, Kurtyeri, Kumcağız, Alabey ve Selametli Mahallesi’ndeki çay bahçesi ve köy evini de üç yıllığına kiralamak için ihaleye çıkıyor. İhaleye çıkarılan Cebeci’deki çay bahçesi yıllık 137 bin 500 TL, Kerpe Mahallesi’ndeki çay bahçesi ve WC’ler 267 bin 446 TL, Kumcağız’daki kafeterya 220 bin TL, Cebeci Mahallesi’ndeki çay bahçesi 88 bin TL, Alabey Mahallesi’ndeki köy kahvesi 500 TL, Selametli Mahallesi’ndeki köy kahvesi 150 TL’ye kiraya verilecek.

İHALE 20 NİSAN’DA YAPILACAK
Kiralama ihaleleri, 20 Nisan Çarşamba günü saat 15.00 ’de başlayacak. İhaleler, Kandıra Belediyesi’ndeki hizmet binasındaki 2. Kattaki meclis toplantı salonunda yapılacak. İhaleye katılmak isteyenlerin dosyalarını en geç ihale günü 20.04.2022 Çarşamba günü, saat 12:30’a kadar, Kandıra Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑