Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Adliye

Kandıra'da yüzlerce hayali seçmen itirazı!

17 Ocak’ta seçmen askı süresinin sona ermesi ile birlikte Kandıra İlçe Seçim Kurulu’na yüzlerce hayali seçmenle ilgili itiraz dilekçesi verildi.

19 Ocak 2019 Saat: 12:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.206 kez okunmuştur

Kandıra'da yüzlerce hayali seçmen itirazı!
Kandıra'da yüzlerce hayali seçmen itirazı!

Muhtar adayları, büyük şehirlerde yaşayan hemşerilerinin seçmen kaydını 31 Mart'ta kendilerine oy vermeleri için akın akın köylere taşıdı. Muhtarlıkların özlük haklarının iyileştirilmesi, yereldeki mühür yarışını hızlandırdı. Türkiye genelinde sayıları 53 bini bulan köy ve mahalle muhtarlıkları için akıl almaz bir rekabet sergileniyor. Muhtarların maaşlarının artması, sosyal güvenlik primlerinin ödenmesi ve silah ruhsat verilmesi gibi birçok hakka kavuşması, dikkatleri muhtarlıklara çevirdi. 

Kandıra merkez ve köylerde 300’e yakın muhtar adayı var. Kandıra'dan göç eden hemşerilerinin oyunu almak için her yolu deneyen bazı adaylar, büyük şehirlerden köylerine akın akın seçmen taşıdı. 17 Ocak’ta seçmen askı süresinin sona ermesi ile birlikte Kandıra İlçe Seçim Kurulu’na yüzlerce hayali seçmenle ilgili itiraz dilekçesi verildi. Kandıra’da 50 bin küsur olan nüfus, seçimlerde 53 bini aşacak gibi görünüyor. Siyasi partiler ittifak yapıp, kılı kırk yararken muhtarların bu adımlarının seçim sonucunu değiştireceği tahmin ediliyor. 

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑