Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da Tatilciler İsyan Etti: “Plajda Alkol, Çadır, Mangal İstemiyoruz”

Kandıra Plajlarında alkol alan, çadır kuran, mangal yakan vatandaşlar tatilcileri isyan ettirdi. Tatilciler kurallara uymayanlara yaptırım uygulanmadığından şikayetçi.

1 Ağustos 2019 Saat: 15:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.029 kez okunmuştur

Kandıra'da Tatilciler İsyan Etti: “Plajda Alkol, Çadır, Mangal İstemiyoruz”
Kandıra'da Tatilciler İsyan Etti: “Plajda Alkol, Çadır, Mangal İstemiyoruz”

Kandıra sahilleri son yıllarda alınan mavi bayraklar, ulusal ve yerel medyada yapılan reklamlar ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk otobüslerinin aktarmasız ulaşımı ile oldukça rağbet görüyor.

Plajlarda artan kalabalığın sorunsuz şekilde tatil yapabilmesi için Büyükşehir Belediyesince bir dizi kurallar alınmış durumda. Ancak plajlardan gelen şikayetler bu kuralların denetlenmesi konusunda problemlerin olduğunu gösteriyor.

Tatilcilerin son günlerde plajlardan bizlere ilettiği şikayetlerin bir kaçı; plajda alkol alarak çevreye rahatsızlık veren şahıslar, plajda piknik yapılması, çadır kurulması, mangal yakılması, çöplerin gelişigüzel atılması şeklinde. Bu kişilere yaptırım uygulanmadığından bu şekilde olumsuzlukların artarak devam ettiğini de belirtiyorlar.

Tatilde dinlenmek,serinlemek için sahillerimizi tercih eden tatilcileri de bu durum daha da psikolojilerinin bozulmasına, tartışmaların yaşanmasına neden oluyor. Güzel plajlarımıza bu görüntüler hiç yakışmıyor.

Bizlere her gün iletilen bu şikayetleri kaleme alarak yetkililere duyuralım istedik. Dileriz kurallara uymayan, düzen bozan kişiler için yaptırımlar uygulanarak bu tutum ve davranışlar caydırıcı hale getirilmiş olur.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑