Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkartı

İçişleri Bakanlığı tarafından sokağa çıkma kısıtlamaları 6 saatliğine kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, termometrelerin 25 dereceyi gösterdiği Kandıra'da güneşli havanın tadını çıkartı.

17 Mayıs 2020 Saat: 23:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.930 kez okunmuştur

Kandıra'da sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkartı
Kandıra'da sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlar, sıcak havanın tadını çıkartı

Korona virüs nedeniyle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlar için 6 saatlik sokağa çıkma izni saat 12.00 itibariyle başladı. Kandıra'da da sokağa çıkma kısıtlamaları kaldırılan vatandaşlar, dışarı çıkararak güneşli havanın tadını çıkarttı. 

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kalan sokakları dolduran 65 yaş üstü vatandaşlar sosyal mesafe kurallarına uyarak bisikletle gezip, banklarda oturup, yürüyüş yaparak güneşli havanın tadını çıkartıyor.6 saat boyunca dışarıda vakit geçirebilecek olan vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uydukları gözlemlenirken, polis ekipleri ise yoğunluğun oluştuğu bölgelerde denetimler yapıyor. Ekipler, vatandaşlara kurallara uyması konusunda uyarılarda bulunuyor.

Kandıra merkezde özellikle caddeler, yaşlı vatandaşlarla doldu. Maskelerini takarak uzun süre sonra sokağa çıkabilen vatandaşlar için izin saat 18.00 itibariyle sona erdi, yasak yeniden başladı. Kandıra'da sokaklar yine boş kaldı. Yaşlılar, saat 18.00 olmadan evlerine geri döndü. Yasaklı gruptaki 65 yaş ve üstü, kronik rahatsızlığı olanlar ile 20 yaş altı vatandaşların dışında hafta içi sokağa çıkabilen vatandaşların yasağı ise 19 Mayıs Salı akşam saat 24.00 itibariyle kalkacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑