Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Kandıra'da seçim heyecanı! 2 koltuğa 9 aday

5 Haziran Pazar günü Türkiye genelinde ara seçimler yapılacak. Bu seçimlerde ilimizde de iki mahallede muhtar, bir mahallede de muhtar azaları (ihtiyar heyeti) için seçim yapılacak.

3 Haziran 2022 Saat: 08:12
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.538 kez okunmuştur

Kandırada seçim heyecanı! 2 koltuğa 9 aday
Kandıra'da seçim heyecanı! 2 koltuğa 9 aday

Kandıra Cebeci, Sarnıçlar’da üç koltuk için toplamda 9 muhtar adayı yarışacak. Pınarlı’da ise, 8 kişilik ihtiyar heyeti yenilenecek. Pazar günü 08.00-17.00 saatleri arasındaki seçimde toplamda 1 bin 151 seçmen oy kullanacak.

CEBECİ’DE 5 ADAY, 480 SEÇMEN
Gürkan Durmuş’un ailevi sorunları gerekçe göstererek görevinden istifa etmesiyle boşalan Kandıra Cebeci’de de pazar günü 5 aday yarışacak. Kandıra’nın sahil beldesi Cebeci’deki seçimde 480 seçmenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Muhtar vekili olan Faruk Çoruh ile birlikte Engin Çelik, Gürsoy Çakar, Ramazan Bayrak ve Mustafa Çakır muhtar olarak yarışacak. Vatandaşlar oylarını Cebeci İlkokulu’na konulacak 2 sandıkta kullanacak.

SARNIÇLAR’DA 4 ADAY, 318 SEÇMEN
Kandıra Sarnıçlar muhtarı Recep Çalık’ın geçirdiği trafik kazasında vefatı nedeniyle boşalan muhtarlık için pazar günü 4 aday yarışacak. 318 seçmen, köy binasına konulacak 2 sandıkta oylarını kullanacak. Sarnıçlar Muhtarlığı için Zeynel Bayrakdar, Şadi Zeyran, Sertet Şengül ve Recep Özaydın seçmenlerin oylarına talip olacak.

PINARLI’DA YENİ AZALAR SEÇİLECEK
Pazar günü seçim heyecanının yaşanacağı bir başka yer Kandıra’nın Pınarlı Mahallesi olacak. Hüseyin Gün’ün muhtarlığı sürdürdüğü bu mahallede, ihtiyar heyeti yenilenecek. Geçtiğimiz aylarda Pınarlı Mahalle Muhtarı Hüseyin Gün’ün üç asil azası Recep Kılıç, Cemal Orak ve Nail Bayrak hastalık ve yeterli hizmet verememe gerekçesiyle görevlerinden istifa etti. Yedekteki isimler de görev kabul etmedi. Bunun üzerine seçim kararı alındı. 5 Haziran Pazar günü 353 seçmenin oylarıyla Pınarlı’da 8 yeni ihtiyar heyeti üyesi seçimle belirlenecek.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑